Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 08:15 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 08:47

Beşiktaş 'Yeni Talisca'sını buldu: Real Madrid'den kiralanacak

Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de yeni sezonda mutlak şampiyonluk isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, Fransız teknik adam Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda ofansif orta saha transferi için düğmeye bastı. Siyah beyazlılar, Real Madrid'in geçen sezon Flamengo'dan 30 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Reinier Jesus Carvalho'u kiralamak istiyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş 'Yeni Talisca'sını buldu: Real Madrid'den kiralanacak
Beşiktaş,transfer,Flamengo,Real Madrid,Reinier Jesus Carvalho,Talisca

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in yanına hücum yönü daha kuvvetli olan bir 8-10 numara arayışındaydı... Kartal aradığı ismi İspanya'da buldu. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'in geçen sezon Flamengo'dan tam 30 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Reinier Jesus Carvalho'u kiralamak istiyor.

'YENİ TALİSCA'

Arayışlarına devam eden Beşiktaş, gündemine 'Yeni Talisca' olarak lanse edilen genç yıldızı aldı.

Ofansif orta saha transferini olmazsa olmaz olarak gören ve Alex Teixeria'dan memnun olmayan Valerien Ismael, Talisca etkisi yaparak gol ve asist yükünü sırtlanacak bir oyuncuyu kadroda görmek istiyor.

Son olarak Dortmund forması giyen Reinier Jesus Carvalho'u listesine alan Beşiktaş oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle Real Madrid'e kiralama teklifinde bulunacak.

Beşiktaş 'Yeni Talisca'sını buldu: Real Madrid'den kiralanacak

KARTAL 2 YILLIĞINA KİRALAMAK İSTİYOR

Real Madrid'in geçen sezon Brezilya temsilcisi Flamengo'dan tam 30 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı yıldızı 2 yıllığına kiralamak isteyen yönetim, şartları zorlayacak... Portekiz basınına göre; 20 yaşındaki Sambacı ile Benfica da ilgileniyor. İki kulüp de La Liga devini ikna etmek için yoğun uğraş veriyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael'in de "Talisca'yı unutturur" dediği yıldız isim geçen sezon Borussia Dortmund ile 20 maça çıktı.

Piyasa değeri 8 milyon Euro olan Reiner'in 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sabah'ın haberine göre Reiner'i Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyor...

REINIER JESUS CARVALHO KİMDİR?

20 yaşındaki Reinier Jesus Carvalho, bonservisi İspanyol devi Real Madrid'de olan ve son sezonu kiralık olarak Alman ekibi Borussia Dortmund'da geçiren orta saha mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcudur.

Reinier, 19 Ocak 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 82 kilo olan Reinier, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Ofansif orta saha mevkinde oynayan Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Dortmud formasıyla 20 maçta görev almıştır. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...