Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Temmuz 2021 19:03

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları duyurdu! Beşiktaş'ın yeni golcüsü: Luuk de Jong | Son dakika transfer haberi

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmalar da devam ediyor. Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışına başlayan Beşiktaş'ın listesinde birçok yıldız isim bulunuyordu. Siyah-beyazlılar, Diego Costa ve Edin Dzeko gibi yıldızlarla görüşürken, Erdal Torunoğulları İspanyol basınına yaptığı açıklamada flaş bir itirafta bulundu. Torunoğullar, Luuk de Jong için görüşmeleri sürdürdüklerini belirtti.

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları duyurdu! Beşiktaş'ın yeni golcüsü: Luuk de Jong | Son dakika transfer haberi
Beşiktaş,Erdal Torunoğulları,Luuk de Jong

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Salih Uçan'ı transfer eden ve önümüzdeki günlerde her konuda anlaşma sağladığı milli futbolcu Kenan Karaman'ı da resmen açıklaması beklenen siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon Porto'dan kiraladığı ve kazanılan çifte şampiyonlukta önemli rol oynayan Vincent Aboubakar'ın Al-Nasr'a transfer olmasının ardından Diego Costa ile temas kuran siyah-beyazlılardan bir hamle daha geldi.

"ŞARTLARA BAĞLI"

İspanya'da yayın yapan ABC Gazetesi'ne konuşan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Sevilla forması giyen Luuk de Jong ile ilgilendiklerini doğruladı.

Torunoğulları, açıklamasında "Luuk de Jong ile ilgilendiğimiz doğru. Bonservisiyle ya da kiralık olarak transferi için çalışmalar sürüyor. Transfer için rakam vermek istemiyorum. Bu operasyonu bitirebilir miyiz? Bazı şartlara bağlı. Kiralık ya da bonservisiyle olabilir" ifadelerini kullandı. Erdal Torunoğulları ayrıca iki alternatif isim için de çalıştıklarını vurguladı.

Beşiktaş Kulübü yöneticisi Erdal Torunoğulları Sevilla'nın 30 yaşındaki oyuncusu Luuk de Jong transferi için girişimlerde bulunduklarını doğruladı

27 Ağustos'ta 31 yaşına girecek olan De Jong'un Türkiye'ye transfer konusuna soğuk bakmadığı ve Beşiktaş'tan maaş anlamında da önemli bir teklif aldığına vurgu yapıldı. Beşiktaş'ın teklifini değerlendiren Sevilla'nın ise siyah-beyazlılara kısa süre içerisinde dönüş yapacağı bildirildi.

12.5 MİLYON EURO

Sevilla'nın Temmuz 2019'da 12.5 milyon euro bedelle PSV'den renklerine bağladığı Luuk de Jong, İspanyol temsilcisinde 94 karşılaşmaya çıkarken 19 gol atıp 5 asistle oynadı Santraforun yanı sıra forvet arkasında ve zaman zaman kanatlarda da oynayabilen Hollandalı futbolcu, PSV kariyerinde 204 maçta 112 gol, 56 asist, Twente'de ise 120 mücadelede 59 gol ve 36 asistle dikkat çekmişti. De Jong ayrıca, Borussia Mönchengladbach, De Graafschap ve Newcastle United'da da forma giydi. Golcü oyuncu, Hollanda Milli Takımı'nda ise 38 maçta 8 kez ağları sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...