Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Haziran 2022 15:20 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 15:41

Beşiktaş'a Alex Teixeira piyangosu: Teklif ortaya çıktı!

Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de bu sezon bekleneni veremeyen Beşiktaş, sezon başında yapılan transferlerle birlikte gelen beklentinin çok altında kaldı. Şampiyonlar Ligi ve ligde oldukça kötü bir sezon geçiren siyah-beyazlılar, 2021-2022 sezonu boyunca 3 farklı teknik direktörle çalıştı. Sezonun sona ermesiyle birlikte tüm konsantrasyonunu gelecek sezona yönelten Beşiktaş'ta istenilen performansı gösteremeyen Brezilyalı yıldız Alex Teixeira ile yollar ayrılıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'a Alex Teixeira piyangosu: Teklif ortaya çıktı!
Beşiktaş,Alex Teixeira

Geçen yılı Sergen Yalçın yönetiminde kısıtlı kadrosuyla çifte şampiyonluk yaşayarak kapatan ve taraftarını mutlu eden Beşiktaş, 2021-2022 sezonunda hayal kırıklığına neden oldu. Yaz transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Beşiktaş, sezon boyunca bu isimlerden beklediği katkıyı alamadı.

Kötü sonuçlar nedeniyle teknik ekipte de birçok değişim yaşayan siyah-beyazlı takımda ilk olarak Sergen Yalçın'ın görevine son verildi. Yalçın'ın ardından göreve gelen Önder Karaveli, göreve başladığı ilk haftalarda Beşiktaş'ta pozitif etki yaratırken ilerleyen dönemde tartışılmaya başlandı. Yine üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası takımdan gönderilen Karaveli'nin yerine Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael getirildi.

Beşiktaş'ın gelecek yıllarını yönetimle birlikte planlayan Valerien Ismael, yapılacak transferlerin listesini de yönetime verdi. Bu doğrultuda Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor.

TEİXEİRA ÜLKESİNE DÖNÜYOR!

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın sezon başı büyük umutlarla kadrosuna kattığı Alex Teixeira, bu sezon gösterdiği kötü performansla hayal kırıklığına neden oldu. Sezon başı gelişiyle Beşiktaşlı taraftarları mutlu eden 32 yaşındaki futbolcu, Akşam'ın verdiği habere göre; ülkesi Brezilya'ya dönmeye hazırlanıyor.

Yönetimin kulüp bulmasını istediği Sambacı'ya Çin ve Brezilya'dan talipler var... Tekrar Çin liginde forma giymek istemeyen Alex, tercihini ülkesinden yana kullandı. Palmeiras ve Corinthians'ın talip olduğu Alex Teixeira, Palmeiras'ı seçti. Beşiktaş ile pazarlık masasına oturan Brezilya ekibi, anlaşmaya vardı.

Habere göre 3.5 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasının sağlandığı ve imzaların yakın bir zamanda atılacağı iddia edildi.

Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen ancak hiçbir varlık gösteremeyen 32 yaşındaki yıldız, çıktığı 23 maçta 4 gol ve 1 asistlik bir performans ortaya koydu. Alex Teixeira'nın güncel piyasa değeri 4 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...