Tgrt Haber
21 Eylül 2021 14:22

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

Süper Lig 6.haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Siyah-beyazlılar, 3-0 öne geçtiği mücadelede Adana ekibi ile 3-3 berabere kaldı. Adana'ya 1 puanı getiren golü 90+7. dakikada Mario Balotelli kaydetti. Kartal'ın golleri Rıdvan Yılmaz, Josef ve Montero'dan geldi. Adana'nın gollerini ise Vargas ve Mario Balotelli(2) kaydetti.

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor
beşiktaş,adana demirspor,futbol,süper lig

Süper Lig 6.haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Siyah-beyazlılar, Adana ekibi ile 3-3 berabere kaldı. Kartal'ın golleri Rıdvan Yılmaz, Josef ve Montero'dan geldi. Adana'nın gollerini ise Vargas ve Mario Balotelli(2) kaydetti. Beşiktaş bu beraberlik ile puanını 14 yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Adana Demirspor ise puanını 6'ya yükseltti.

BALOTELLİ GOLÜ ATTI, BEŞİKTAŞ KULÜBESİNE KOŞTU!

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının 78. dakikasında Mario Balotelli skoru 3-2’ye getiren golü atarken, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine geldi ve yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü.

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelirken, mücadelenin 78. dakikasında konuk ekibin yıldız oyuncusu Mario Balotelli uzaktan attığı golle skoru 3-2’ye getiren isim oldu. Balotelli golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine koştu. Kulübeyi işaret ederek kafasını tutan ve Beşiktaş yedek kulübesine doğru hareket yapan Balotelli, tribünlerden tepki görürken, hakem Ali Palabıyık tarafından da sarı kartla cezalandırıldı.

MARİO BALOTELLİ'DEN SERGEN YALÇIN'A TEPKİ!

Adana Demirspor'a 1 puanı getiren Mario Balotelli, golden sonra Sergen Yalçın'a dönerek kafasını işaret etti! Balotelli'nin bu hareketi, Sergen Yalçın'ın 2013’te bir televizyon kanalında kendisi için, "Bu çocuğun beyni yok" demesine tepki olarak yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

MAÇ BİTTİ SAHA KENARI KARIŞTI!

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı gol sonrasında Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, maçın bitimiyle birlikte yeniden bu noktaya gidince saha kenarı karıştı.

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelirken, Akdeniz ekibi 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 90+7. dakikada attığı golle 3-3’lük beraberlikle ayrılmayı başardı. Bu golün ardından karşılaşma sona ererken, saha kenarı da karıştı. 78. dakikada attığı golle skoru 3-2’ye getiren Mario Balotelli, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gelip hareket yapmıştı. Bu hareketi sonrasında sarı kartla cezalandırılan Balotelli, maçın bitimiyle birlikte soluğu yeniden aynı noktada aldı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin’in tepki göstermesi üzerine bir anda ortalık karıştı ve tartışma büyüdü. Adana Demirspor kulübesinden çıkan isimler, Balotelli’yi uzaklaştırmak isterken, Murat Şahin’i ise sakinleştirmek ise oldukça güç oldu. Daha sonra araya girilmesi üzerine olaylar yatıştı.

MONTERO’NUN SÜPER LİG’DEKİ İLK GOL SEVİNCİ!

Beşiktaş’ın İspanyol stoperi Francisco Montero, Süper Lig’deki ilk gol sevincini yaşadı. Adana Demirspor karşısında 20. dakikada Pjanic’in ortasında kafayla fileleri havalandırarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren Montero, Süper Lig’deki ikinci sezonunda ilk golünü atmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve 13 lig, 3 Türkiye Kupası ve 1 Avrupa Ligi maçında oynamasına karşın golle tanışamayan Montero, bu sezon ise forma giydiği 3. resmi maçında ikinci kez gol atmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund karşısında Pjanic’in ortasında golle buluşan İspanyol futbolcu, Beşiktaş formasıyla ilk golünü atarken, Adana Demirspor mücadelesinde de yine Pjanic’in ortasını boş geçmedi ve bu kez Süper Lig’deki ilk golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

ERSİN DESTANOĞLU İLK KEZ GOL YEDİ

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının 60. dakikasında konuk ekip skoru 3-1’e getirirken, bu gol, Ersin Destanoğlu’nun bu sezon yediği ilk gol oldu. Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor’u ağırlarken, karşılaşmanın 60. dakikasında konuk ekip farkı 2’ye indiren golü kaydetti. Mücadele 3-0 devam ederken kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Vargas, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırırken, skoru da 3-1’e getiren isim oldu. Bu gol, Beşiktaş’ın bu sezon evinde oynadığı maçlarda yediği ilk gol olurken, aynı zamanda kaleci Ersin Destanoğlu’nun da filelerden çıkardığı ilk top oldu. Geride kalan 5 maçın 4’ünde kaleyi koruyan genç eldiven, bu maçlarda rakip forvetlere geçit vermezken, 3-2 kazanılan Antalyaspor karşılaşmasında ise kale Mert Günok’a emanetti.

OĞUZHAN ÖZYAKUP BU SEZON İLK KEZ 11’DE

Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, orta sahada Oğuzhan Özyakup’a formayı verdi. Hafta sonunda Antalyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın 72. dakikasında Salih Uçan’ın yerine oyuna dahil olan 28 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor karşısında da mücadeleye ilk 11’de başladı. Geçtiğimiz sezon 35. haftada iç sahada oynanan Ankaragücü karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan deneyimli oyuncu, bu sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor karşısında 69. dakikada oyuna dahil olmuş ancak sonrasında oynanan Gaziantep FK, Karagümrük ve Yeni Malatyaspor maçlarında süre almamıştı. Oğuzhan, uzun bir aradan sonra Adana Demirspor maçıyla birlikte ilk 11’e dönerek formasına da kavuştu.

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

BEŞİKTAŞ’TA WELİNTON VE ROSİER 11’E DÖNDÜ

Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde Adana Demirspor’u konuk eden Beşiktaş’ta, Antalya deplasmanında takımı yalnız bırakan Welinton ve Rosier, ilk 11’e geri döndü. Borussia Dortmund maçında aldığı darbe nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giyemeyen Welinton iyileşerek kadroya dahil edildi. Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Antalyaspor maçının kadrosundan çıkarılan Valentin Rosier de, Adana Demirspor maçıyla birlikte formasına kavuşan bir diğer isim oldu. Tedavilerine devam edilen Umut Meraş, Alex Teixeira, Vida, N’Koudou, Necip Uysal ve Mehmet Topal ise Adana Demirspor karşısında takımlarını yalnız bıraktı.

Beşiktaş'a Mario Balotelli çelmesi! Maç Sonucu: Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Pjanic'in sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

20. dakikada Pjanic'in soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Montero'nun kafa vuruşunda, Adana Demirspor'da Samet Akaydın'a çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

30. dakikada Adana Demirspor ceza alanı içinde iyi paslaşan Beşiktaş'ta Ghezzal'ın yerden pasında topla buluşan Batshuayi'nin vuruşunda kaleci Ferhat topu kornere çeldi.

43. dakikada Beşiktaş ilginç bir golle farkı 2'ye çıkardı. De Souza'nın orta sahaya yakın yerden pasında Adana Demirspor ceza alanı içinde Batshuayi'yi kontrol etmek isteyen Deli, kalesini terk eden kaleci Ferhat ile çarpıştı. Dengesini kaybeden Ferhat'ın müdahale edemediği meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

48. dakikada Ghezzal'in ceza alanı içinde sağ çaprazdan vuruşunda, kaleci Ferhat meşin yuvarlağı çeldi. Pozisyonu takip eden Oğuzhan'ın istediği gibi kontrol edemediği top yandan auta gitti.

52. dakikada Ghezzal'in sağ kanatta yerden pasında ceza alanı içinde Batshuayi ve Larin'i geçen meşin yuvarlağı önünde bulan Rıdvan, topu filelere gönderdi ve Beşiktaş 3-0 öne geçti.

55. dakikada soldan topla ceza alanına giren Assombalonga'nın vuruşunda De Souza'ya çarparak kaleye yönelen topu kaleci Ersin son anda direğin dibinde kornere çeldi.

60. dakikada Adana Demirspor'un ceza yayı içinde kazandığı serbest vuruşta Vargas, meşin yuvarlağı şık bir vuruşla filelerle buluşturdu: 3-1.

79. dakikada Balotelli sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-2.

90. dakikada Batshuayi'nin yerden şutunda, top yandan az farkla auta çıktı.

90+6. dakikada Adana Demirspor beraberliği sağladı. Vargas'ın soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Balotelli'nin kafa vuruşunda kale çizgisi üstünde Assombalonga'nın dokunduğu meşin yuvarlak filelerle buluştu: 3-3.

Karşılaşma 3-3 beraberlikle tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...