Tgrt Haber
04 Ekim 2021 19:57

Beşiktaş'a müjdeli haber! Ghezzal, Welinton ve Larin idmanlara başladı

Son dakika haberi: Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu mücadelenin hazırlıklarına başlarken, sakat futbolculardan gelen haberler yüzleri güldürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlıklarını atlatan Welinton, Ghezzal ve Cyle Larin, çalışmalara başladı.

Beşiktaş'a müjdeli haber! Ghezzal, Welinton ve Larin idmanlara başladı
​Beşiktaş,Welinton,Ghezzal,Cyle Larin

Beşiktaş, Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından pazartesi günü yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Milli takım kamplarına giden oyuncuların katılmadığı ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın da izlediği idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, kondisyon koşuları sonrası yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

WELINTON, GHEZZAL VE LARIN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 müjdeli haber geldi. Siyah-beyazlılarda, sakatlıklarını atlatan Welinton, Ghezzal ve Cyle Larin de çalışmada yer aldı. 3 futbolcunun, Başakşehir mücadelesine kadar hazır hale geleceği öğrenildi. Siyah-beyazlı ekip, Başakşehir maçı hazırlıklarına, salı günü saat 11.00 ve 16.00'da gerçekleştireceği çift antrenman ile devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...