Tgrt Haber
15 Haziran 2022 10:33 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 11:05

Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakcı teklifi ortaya çıktı

Beşiktaş transfer haberleri: Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş yerli kalitesini artırmak için rotasını Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'ya çevirmişti. Siyah-beyazlı takımın, Konyaspor'a yaptığı teklif belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakcı teklifi ortaya çıktı
Beşiktaş,Abdülkerim Bardakcı,Konyaspor,transfer

Savunma hattına Faslı oyuncu Romain Saiss’i katmak için dün yıldız ismi İstanbul’a getiren Beşiktaş, aynı bölgeye bir de yerli oyuncu istiyor. Yönetim, Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakçı konusunda daha önce girişimde bulunmuş ancak 5 milyon Euro bonservis bedeli talep edilmesi sonucunda geri adım atmıştı.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Siyah-beyazlıların 2 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Konyaspor’a oyuncu takası ve para formülü sunuldu. Beşiktaş, geçen sezon kadrosuna kattığı ancak verim alamadığı Salih Uçan’ı, Aldülkerim’e karşılık Konyaspor’a önerdi.

Beşiktaş ilk etapta Salih artı para formülünü teklif ederken, kabul edilmemesi durumunda Welinton da takasta önerilecek. Böylece hem yerli oyuncu kontenjanı için Beşiktaş’ın eli rahatlayacak hem de kasadan para çıkmadan Abdülkerim kadroya katılacak.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...