Tgrt Haber
14 Aralık 2021 15:13

Beşiktaş'ın radarındaydı! Cenk Tosun kararını verdi

Beşiktaş’ın radarında olan Cenk Tosun’un İngiliz ekiplerinden Everton ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Milli oyuncu Cenk Tosun’un menajeri, İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın radarındaydı! Cenk Tosun kararını verdi
Cenk Tosun,Beşiktaş,Everton,Transfer

Beşiktaş’ın forvet hattına bir takviye olarak radarına aldığı milli futbolcu Cenk Tosun kararını verdi. Sezon sonunda İngiliz ekiplerin Everton ile sözleşmesi bitecek olan Cenk, ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istemediğini menajeri Dr. Erkut Söğüt doğruladı.

ARA TRANSFER DÖNEMLERİNE ALIŞIK

Cenk Tosun, ara transfer dönemlerinde takım değiştirmeye alışık oyunculardan. İlk olarak Türkiye'ye gelişi de Ocak 2011'de Eintracht Frankfurt'tan Gaziantepspor'a transferi ile gerçekleşmişti. Beşiktaş döneminde sergilediği başarılı performans da yine Ocak 2018'de 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transferi ile sonuçlanmıştı. Everton döneminde ise golcü oyuncu, Ocak 2020'de Crystal Palace ve 2020-21 ara transferde de Beşiktaş'a kiralanmıştı. 

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle ara transferde Everton ile yollarını ayırabileceği belirtilen Cenk Tosun, bu kez bu ihtimale sıcak bakmıyor. Nitekim temsilcisinin açıklamalarında da bu ay başında sakatlıktan dönen milli oyuncunun, ayrılmak istemediği belirtiliyor. 

'YEDEK OTURMAKTAN MUTLU OLACAK BİRİ DEĞİL'

The Athletic'ten David Ornstein'a açıklamalarda bulunan Dr. Erkut Söğüt, "Sezon sonuna kadar sözleşmesi var ve bir şeylerin karşılığını vermek istiyor. Katkıda bulabileceğini düşünüyor ki sadece yedek kulübesinde oturarak mutlu olabilecek tipte bir oyuncu değil" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...