Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2021 07:29

Aday çok 2 favori var: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın istifa etmesinin ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Favoriler arasında Premier Lig’deki görevlerine son verilen iki isim öne çıkıyor. Beşiktaş’ta koltuğun boş kalmasıyla akıllara gelen ilk isim olan Şenol Güneş’ten jet bir açıklama geldi.

Aday çok 2 favori var: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?
beşiktaş,sergen yalçın,daniel farke,nuno espirito santo

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın istifasının ardından göreve kimin getirileceği merakla bekleniyor. Şu anda favoriler arasında Premier Lig’deki görevlerine son verilen iki isim öne çıkıyor.

ALMAN BASINI DANİEL FARKE'Yİ DUYURDU

Tottenham’daki görevine son verilen Nuno Espirito Santo ile Norwich City’den ayrılan Daniel Farke ile görüşmelere başlandı. Slaven Bilic döneminde taktisyenlerden biri olan ve şu anda B. Dortmund’da Marco Rose’un yardımcılığını yapan Edin Terzic de gündemde. Ancak Hertha Berlin’in, Terzic’i istediği ve büyük oranda anlaştığı konuşuluyor. Öte yandan Alman basını Daniel Farke’nin Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olacağını ve 48 saat içinde resmi sözleşmenin imzalanacağını iddia eti.

Aday çok 2 favori var: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?Daniel Farke (solda) ve Nuno Espirito Santo (sağda)

ŞENOL GÜNEŞ İSTEMİYOR

Beşiktaş’ta koltuğun boş kalmasıyla akıllara gelen ilk isim olan Şenol Güneş’ten jet bir açıklama geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi ile dostluğunun baki olduğunu söyleyen Şenol Güneş “Sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezona kadar dinleneceğim. Beşiktaş’a da Sergen’e de hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...