Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 00:04 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 08:54

Son dakika! Beşiktaş'ın yeni transferi Weghorst İstanbul'da

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın transfer konusunda her konuda anlaşmaya vardığı Hollandalı golcü Wout Weghorst İstanbul'a geldi. 29 yaşındaki Hollandalı golcüyü taşıyan uçak gece yarısı İstanbul'a indi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA
Son dakika! Beşiktaş'ın yeni transferi Weghorst İstanbul'da
Weghorst,Beşiktaş,transfer

Michy Batshuayi ve Cyle Larin ile yollarını ayıran Beşiktaş, kadrosuna golcüleri peş peşe katıyor. Eski futbolcusu Cenk Tosun'u renklerine bağlayan siyah beyazlılar, bugün de her konuda anlaşmaya vardığı Hollandalı golcü Wout Weghorst'a kavuştu. Yıldız futbolcuyu taşıyan uçak 00.00 sularında İstanbul'a iniş yaptı.

3'LÜ ÇEKTİRDİ

Özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Weghorst, Genel Havacılık Terminali'ndan çıkış yaptı. Hollandalı futbolcuyu bir grup siyah-beyazlı taraftar tezahüratlarla karşıladı. Beşiktaş atkısı takılan Weghorst, "üçlü" tezahüratı yaptırdıktan sonra taraftarları selamlayarak havalimanından ayrıldı.

Hollandalı forvetin yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra siyah beyazlı formayı giyip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Son dakika! Beşiktaş'ın yeni transferi Weghorst İstanbul'da

"BURADA OLMAK ÇOK GÜZEL"

Osnabrück’ten kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen golcü futbolcuyu 100’ün üzerinde Beşiktaş taraftarı karşıladı.

Terminal çıkışında taraftarların karşılaması sonrasında şaşkınlığını gizleyemeyen Weghorst, burada yaptığı kısa açıklamada “Burada olmak çok güzel. Biliyorum çok uzun süredir bekliyorlardı. Biraz zaman aldı ama gerçekten çok güzel burada olmak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı yetkililerin karşıladığı Weghorst, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrollerinin ardından statta tanıtım filmi çekilecek olan golcü futbolcu, takımın Avusturya kampına ise daha sonra katılacak.

KİRALAMA ÜCRETİ YOK

Beşiktaş'ın, transferi için Burnley'e kiralama bedeli ödemeyeceği Weghorst'a 2.7 milyon euro yıllık ücret verecek. 29 yaşındaki golcü, resmi imzayı attıktan sonra Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlık kampına katılacak.

396 MAÇTA 163 GOLLÜK KATKI

Futbol kariyerinde 396 resmi maçta görev yapan Weghorst, 163 gol ve 47 asistlik performans sergiledi. Hollandalı santrafor, ülkesinin milli takımında 14 karşılaşmada sahaya çıktı ve 3 gollük katkı verdi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...