Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 09:48

Beşiktaş’ta bitmeyen kabus: Sakatlıklar

Beşiktaş'ta Pjanic'ten sonra Michy Batshuayi ile Rosier'den gelen haberler de kötü. En az iki hafta sahalardan uzak kalacak iki oyuncu da Sporting Lizbon ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ta bitmeyen kabus: Sakatlıklar
beşiktaş,,süper lig,,sergen yalçın,,Batshuayi,,rosier,,pjanic,

Derbide Galatasaray'ı mağlup eden Beşiktaş, yakaladığı havayı ve iki önemli oyuncusunu Hatay'da kaybetti. Siyah Beyazlılarda Michy Batshuayi maçın 22. dakikasında sakatlandı. Maçtan sonra ağrıları olan Valentin Rosier'in de dün yapılan kontrollerinden kötü haber geldi. Rosier’in sağ alt baldır adalesinde gerilme ve ödem, Batshuayi’nin ise uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi. İki oyuncunun tedavisine hemen başlanmış olsa da en az iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sakatlıklar sezon başından beri Beşiktaş’ın yakasını bırakmazken teknik direktör Sergen Yalçın as oyunculardan gelen kötü haberler nedeniyle kara kara düşünüyor

PJANIC YÜZDE 70

Sergen Hoca’nın en çok güvendiği isimlerden Miralem Pjanic'in de sakat olması tecrübeli çalıştırıcının işi iyice zorlaştırdı. Batshuayi, Rosier ve Pjanic siyah beyazlıların çarşamba günü Sporting Lizbon'la yapacağı Şampiyonlar Ligi maçında sahada olmayacak. Cumartesi günü lider Trabzonspor'la oynanacak maçta da Batshuayi ve Rosier forma giyemeyecek. Kartal’ın orta sahadaki beyni Pjanic’in ise Trabzonspor karşısında forma giyebilme ihtimali yüzde 70 olarak görülüyor.

PJANIC ŞAŞKIN: BÖYLE SEZON GÖRMEDİ

Kariyerinde ciddi sakatlığı bulunmayan Pjanic 2017-18'de toplam 28 gün sakatlık yüzünden forma giyememiş ve sahalardan en çok uzak kaldığı sezonu yaşamıştı. Boşnak yıldız Beşiktaş'a geldiğinden bu yana şu ana kadar 35 gün formasından ve idmanlardan uzak kaldı. En az bir hafta daha tedavisi devam edecek olan Pjanic, kariyerinin en çok sakatlandığı dönemini Beşiktaş'ta henüz sezonun başında yaşıyor.

JOSEF DE SOUZA VE N'KOUDOU DÖNDÜ

Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'a iki oyuncusundan iyi haber geldi. Yaklaşık iki aydır sakatlığı sebebiyle tedavi gören Kevin N'Koudou ile Hatayaspor maçında forma giyemeyen Josef de Souza idmanlara başladı. Brezilyalı oyuncu Sporting maçında forma giyebilecek. N'Koudou'nun ise antrenman ve maç eksiği sebebiyle kadroda olması beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...