Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Kasım 2021 18:17

Beşiktaş'ta Domagoj Vida sürprizi!

Son dakika Beşiktaş haberi: Süper Lig ve Avrupa'da sezona iyi giremeyen Beşiktaş'ta değişiklik rüzgarları esmeye başladı. Özellikle savunma hattında yaşanan sıkıntı üzerine harekete geçen teknik direktör Sergen Yalçın, sürpriz bir karar. Son 12 resmi maçta kalesini gole kapatamayan Kartal'da stoper tandemi değişiyor. Hırvat stoper Vida'nın Alanya maçında kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida sürprizi!
​Beşiktaş,Sergen Yalçın,Vida

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde 4'te 0 çekilmesi, ligde de lider Trabzonspor'un 10 puan gerisine düşülmesinin ardından teknik direktör Sergen Yalçın sorumluluğu üzerine almıştı. Milli arada oyuncularını mental açıdan yukarı çekip, saha içi oyun disiplini oturtmak için çabalayan deneyimli hoca, birebir ve toplu görüşmeler yaparken, idmanlarda da takıma sık sık uyarılarda bulundu.

Bireysel performanslarda yaşanan sıkıntılar üzerine oyuncuların da Sergen Yalçın'a, "Sorun tamamen bizden kaynaklı. Bu durumu düzelteceğiz. Kötü performans gösterdik, sizin istediklerinizi yerine tam olarak getiremedik, bunun için özür dileriz. Kendimizi toparlayıp iyi sonuçlar alacağız" ifadeleriyle karşılık verdikleri belirtildi.

TANDEMİN İLK KURBANI VIDA

Sabah'ın haberine göre; Son 12 resmi maçta kalesini gole kapatamayan Beşiktaş'ta savunmada yaşanan sıkıntıya da çözüm aranıyor. Siyah-beyazlılarda Vida, Welinton, Montero ve Necip arasında stoper tandemi oluşturulacak. Hırvat stoper Vida'nın Alanya maçında kulübeye çekilmesi bekleniyor. Sergen Yalçın'ın, Montero-Necip ya da Montero- Welinton ikilisini sahaya sürmeyi planladığı, henüz son kararını vermediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...