Tgrt Haber
16 Kasım 2021 11:52

Beşiktaş'ta gol sıkıntısı: Sergen Yalçın bitirici golcü istiyor

Beşiktaş’ta ara transfer dönemi çalışmaları sürüyor. Sağ bek ve stoper takviyesinin ardından yeterince gol atılamadığından şikayetçi olan Sergen Yalçın, bitirici golcü istedi.

Beşiktaş'ta gol sıkıntısı: Sergen Yalçın bitirici golcü istiyor
beşiktaş,,sergen yalçın,,süper lig,,transfer,

Beşiktaş’ta ocak ayı transfer dönemi çalışmaları sürüyor. Ara transferde kadroya sağ bek ve stoper takviyesi yapmak çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılarda golcü için de mesai yapılacak. Şampiyonluk yarışında iddialı olmak için bitirici golcüye ihtiyaç duyduğunu yönetime ileten Sergen Yalçın, büyük ümitlerle transfer edilen ancak beklenen katkıyı veremeyen Mitchy Batshuayi’nin performansından memnun değil. Belçikalı yıldızın sık sık sakatlandığını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı “Sezon sonunda golcü sıkıntısı yaşamamamız lazım” dedi.

ABOUBAKAR'A BENZEMESİN

Topu gol bölgesine rahat taşıyan takımın hücum performansından memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın, son vuruşlarda yetersiz kalınmasının puan farkının açılmasında büyük olduğunu vurguladı. Vincent Aboubakar’ın geçtiğimiz sezon son 10 maçta takımı yalnız bırakması gibi bir durumun kiralık olarak transfer edilen sezon sonunda yüksek ihtimal İngiltere’ye dönecek olan Batshuayi’nin sakatlığı ya da formsuzluğu halinde de yaşanabileceğinin altını çizen Sergen Yalçın, golcü transferinin gerekli olduğunu söyledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...