Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2021 19:08

Beşiktaş'ta rota Slaven Bilic!

Son dakika Beşiktaş haberi: Süper Lig ve Avrupa'da bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan ve Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş, gündemine Daniel Farke'yi almıştı. Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın teklifini reddettiği öğrenildi. Farke, sezon ortasında bir takım çalıştırmayı doğru bulmadığı gerekçesiyle bu kararı aldı. Kartal, bu gelişmenin ardından alternatiflere yöneldi. İşte o isimler...

Beşiktaş'ta rota Slaven Bilic!
Beşiktaş,Daniel Farke,Sergen Yalçın,Samet Aybaba,Slaven Bilic

Beşiktaş'ta teknik adaylar arasında ilk sırada yer alan Daniel Farke, siyah-beyazlı ekibin teklifini kabul etmedi. Sergen Yalçın'ın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş için, Alman Teknik Direktör Daniel Farke ismi ortaya atılmış ve iki gün içinde görüşmelerin sonuçlanacağı bildirilmişti.

Gelen haberlere göreİ Daniel Farke, sezon ortasında bir takım çalıştırmayı doğru bulmadığı gerekçesiyle Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

BİLİC HAMLESİ

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına geçen Beşiktaş'ta gündemdeki ilk isim Farke'ydi. Alman teknik adamın siyah beyazlıları reddetmesinin ardından rota Bilic'e döndü. Kartal, Hırvat teknik adamla resmi görüşmelere başlayacak.

Sergen Yalçın'ın istifası sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş, ilk teması Daniel Farke ile kurmuştu. 45 yaşındaki çalıştırıcıya teklifini ileten siyah beyazlı yönetim, olumsuz cevap aldı. Serbest durumda olan Farke, sezon devam ederken takım çalıştırmak istemediğini Beşiktaş yönetimine aktardı. Siyah beyazlıllar, Daniel Farke'ye 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuştu.

NTV'nin haberine göre bu gelişme üzerine listedeki bir diğer aday Slaven Bilic ile temaslar başlayacak. Hırvat teknik adam 2013-2015 yılları arasında 2 sezon Beşiktaş'ta görev yaptı. Son olarak Çin'in Beijing Guoan ekibini çalıştıran 53 yaşındaki teknik adamın Çin ekinibi ile sözleşmesi bu yılın soununda bitiyor.

SAMET AYBABA SÜRPRİZİ

Farke'den olumsuz yanıt alan ve Bilic'e yönelen Kartal, yerli isimlerle de temas halinde... Akşam'ın haberine göre; Geniş bir teknik direktör listesi hazırlayan Beşiktaş'ta yönetimin radarına yerli ve yabancı olarak birçok isim girmiş durumda.

Fenerbahçe derbisi öncesi yeni hocasını açıklamayı planlayan siyah-beyazlılarda, Samet Aybaba ismi de gündeme girdi. 66 yaşındaki teknik adam 2011-12 sezonunda Beşiktaş'ta görev yapmıştı ve 38 maçta takımının başında bulundu. Aybaba, görev süresinde 1.76'lık puan ortalaması yakaladı.

Yabancı adaylar arasında ise Slaven Bilic'in dışında Edin Terzic, Andrea Pirlo, Daniel Farke ve Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli isimleri masada bulunuyor...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...