Tgrt Haber
04 Ocak 2022 19:19

Beşiktaş'ta Mehmet Topal şoku! Kadrodan çıkartıldı...

Son dakika spor haberi: Beşiktaş, TFF Süper Kupa finalinde yarın Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda Mehmet Topal şoku yaşanıyor. Tecrübeli futbolcu kritik final maçı öncesi kadrodan çıkartıldı.

Beşiktaş'ta Mehmet Topal şoku! Kadrodan çıkartıldı...
Antalyaspor,Beşiktaş,Mehmet Topal

5 Ocak Çarşamba günü, Antalyaspor ile Katar'da Süper Kupa finaline çıkacak Beşiktaş'ta eksikler bitmek bilmiyor.

Siyah-beyazlı takımın Sağlık Kurulu Koordinatörü Kerem Ülkü, Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı'nin üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Katar'a götürülmeyeceğini duyurdu. Öte yandan sakatlıkları bulunan Kevin N'Koudou, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup da Katar'daki maçta forma giyemeyecek.

EKSİKLER KERVANINA MEHMET TOPAL DA EKLENDİ!

Beşiktaş'ta eksik futbolculara bir yenisi daha eklendi. Tecrübeli futbolcu Mehmet Topal, Antalyaspor maçı kadrosundan çıkartıldı. Önder Karaveli basın toplantısında yaptığı açıklamada, Mehmet Topal'ın semptom gösterdiği ve bu nedenle kadrodan çıkartıldığını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...