Tgrt Haber
17 Nisan 2022 18:47 - Güncelleme : 17 Nisan 2022 18:53

Beşiktaş'ta Valerien Ismael kanunları

Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael, yaptırdığı idmanlarla takımını kısa sürede yüksek bir form derecesine ulaştırırken, bunun ardında yatan nedenler de ortaya çıktı. Buna göre Valerien Ismael'in, oyuncularına '3 saniye kuralı'nı uygulattığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael kanunları

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Valerien İsmael ilk iki 2 maçındaki başarısını yaptırdığı antrenmanlara borçlu...

Geldiği günden bu yana 1 saati geçmeyen idmanlarda tüm futbolcular yüksek tempo yaparken, takımının gelişim göstermesiyle birlikte bu hafta çalışmalar 1.5 saate çıktı.

Ümraniye'de agresif görüntüsüyle dikkat çeken Fransız teknik adam, sürekli baskı istiyor ve oyuncularından topu en az 3 saniye içinde geri kazanmalarını bekliyor.

Sabah'ın haberine göre, yapılan hataları saha içinde tahtaya yazarak uyarılarda bulunan İsmael, tesislere getirttiği vinç ile idmanları yukarıdan kamera ile takip ettirip sonra da videoları kısa analizlerle öğrencilerine anlatıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...