Tgrt Haber
15 Kasım 2021 07:10

Beşiktaş'ta yeni 10 numara krizi

Beşiktaş’ta yıllar sonra yeni 10 numara krizi gündemde. Bir zamanlar Sergen Yalçın ve Mehmet Özdilek için söylenen “Birlikte oynarlar mı?” sorusunun yeni muhatapları Teixeira ve devre arasında transfer edilmesi planlanan Talisca oldu.

Beşiktaş'ta yeni 10 numara krizi
beşiktaş,,talisca,,alex teixeira,,sergen yalçın,,transfer,

Beşiktaş’ta devre arasında Anderson Talisca’nın kadroya katılması gündemde. Brezilyalı yıldızın yıllık ücretinde çok ciddi fedakârlık yapması kadar önemli bir detay daha transferde belirleyici olacak: Teixeira ve Talisca birlikte oynar mı? Teknik Direktör Sergen Yalçın bu durumu yıllar önce Mehmet Özdilek’le birlikte top koştururken yaşamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı Talisca’yı istiyor ancak henüz verim alamadığı Teixeira konusunda çekinceleri de bulunuyor.

ÖZEL GÖRÜŞME

İki oyuncunun birlikte oynaması durumunda takım savunmasının ciddi olarak azalma ihtimali var. Bu handikap sebebiyle transfer için soru işaretleri oluşmuş durumda. Öte yandan Sergen Yalçın, Alex Teixeira ile yakından ilgileniyor. Kendisinde beklentilerinin fazla olduğunu söyleyen Yalçın, “Çok yeteneklisin. Sahada bütün hünerlerini göstermeni istiyorum. Risk almaktan çekinme. Sana özgürlük veriyorum” diyerek oyuncusunu motive etmeye çalıştı.

ARADA UÇURUM VAR: YILLIK ÜCRETİ 8 MİLYON EURO!

Anderson Talisca futbol hayatını sürdürdüğü Suudi Arabistan’ın An Nassr takımında yılda 8 milyon avro kazanıyor. Siyah beyazlı yönetimin ise Brezilyalı yıldız için maksimum 2 milyon avroluk bütçe ayırabileceği belirtiliyor.

İZİN SONA ERDİ KARTAL BAŞLIYOR

Shukpi ile oynanan ve 3-0 kazanılan hazırlık maçının ardından iki gün izin yapan Beşiktaş’ta mesai bugün başlıyor. Siyah beyazlılar cumartesi günü Alanyaspor’la deplasmanda oynayacağı maç için saat 16.00’daki antrenmanla birlikte topbaşı yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...