Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2015 20:57

Beşiktaş'tan Cüneyt Çakır açıklamaları

Beşiktaşlı yöneticiler Metin Albayrak ve Ahmet Nur Çebi, Çaykur Rizespor maçının akabinde Cüneyt Çakır'ın kararlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'tan Cüneyt Çakır açıklamaları
Metin Albayrak, Çaykur Rizespor,Metin Albayrak,Ahmet Nur Çebi, Çaykur Rizespor, slaven bilic

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Çaykur Rizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararını yanlış bulduğunu açıkladı.

İlk olarak Beşiktaş'ın oyununu değerlendiren Albayrak, "Çok mutluyuz. Biraz hakem kararları maça damga vurdu ama biz kendimizide bakıyoruz. Tutuk oynadık ama kazandık. Rakibin eksik oynamasının avatajını kullandık. Yeniden lider olduk. çok mutluyuz. Çok keyifli bir şekilde dönüyoruz. Arkadaşları tebrik ediyorum" dedi.

ALBAYRAK: "İKİNCİ KIRMIZI KART AĞIRDI"

Çaykur Rizespor'un 9 kişi kalması hakkında sorulanm sorular üzerine cevap veren Metin Albayrak, "Kendi adıma konuşmak gerekirse, ikinci kırmızı kart ağırdı. Sarı kart olabilirdi. Ama bu hakemlerle geldik bu hakemlere gideceğiz. Onlara sahip çıkmalı destek olmalıyız. İyi oynamadık. Bazen büyük takım, karşısındaki rakibin eksikliğini kullanarak kazanabilir" diye konuştu.

AHMET NUR ÇEBİ: "YANLIŞ KARAR YOKTU"

Öte yandan Beşiktaş Ahmet Nur Çebi ise kararların doğru olduğunu vurguladı ve "Rizespor'u tebrik ediyorum. 9 kişi kalmalarına rağmen çok iyi oynadılar. Çocuklarda yorgunluk var. Bunu biliyoruz. Hayırlı bir sezon sonu nasip olur umarım bize. Maçı çok dikkatli seyrettim, yanlış bir karar görmedim" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...