Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 18:53 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 19:01

Beşiktaş'tan Dele Alli bombası!

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, Everton’un İngiliz orta daha oyuncusu Dele Alli’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, 26 yaşındaki yıldız futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek için Everton ile büyük oranda anlaşma sağladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'tan Dele Alli bombası!
Beşiktaş,transfer,Dele Alli

Transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Beşiktaş, uzun süredir gizli bir şekilde yürüttüğü Dele Alli transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Geçtiğimiz sezon Barcelona'dan Pjanic'i kiralayıp transfer döneminin en çok konuşulan takımı olan Beşiktaş, bu sezonda da bir diğer yıldız Dele Alli'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak için hem kulübü Everton hem de oyuncunun kendisiyle büyük ölçüde anlaşma sağladı.

MAAŞI BELLİ OLDU!

A Spor'un haberine göre; Siyah-beyazlı kulüp, Dele Alli'ye yıllık net 2.2 milyon Euro maaş ödeyecek. Anlaşma detaylarında satın alma opsiyonunun da bulunduğu ancak zorunlu olmadığı ve Beşiktaş'ın isteğine göre konulduğu belirtildi.

Öte yandan yıldız futbolcunun, Beşiktaş'tan resmi teklif aldıktan sonra Gedson Fernandes ve N'Koudou'yu arayıp takım hakkında bilgi aldığı iddia edildi.

29 MAÇTA OYNADI

26 yaşındaki geçen sezon devre arasında Tottenham Hotspur’dan Everton’a transfer oldu. Geçen sezon 29 maçta oynayan ve 2 gol atan Alli, bu sezon 2 maçta forma giydi. Dele Alli, İngiltere Milli Takımı’nda 36 maçta görev yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berdan Sevinç18 Ağustos 2022 10:47

Delaliyle beşiktaş güler

Sonraki Haber Yükleniyor...