Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 06:55

Beşiktaş'tan Diego Costa'ya yeni teklif!

Beşiktaş yıldız golcü Diego Costa için teklifini yeniledi. Siyah beyazlılar yıllık 3 milyon euro + bonuslar önerdi. 32 yaşındaki İspanyol ise 4 milyondan 3,5 milyon euroya indi.

Beşiktaş'tan Diego Costa'ya yeni teklif!
beşiktaş,diego costa,transfer

Türkiye gazetetesinden Murad Tamer'in haberine göre Beşiktaş İspanyol golcü Diego Costa için yeni bir teklifte bulundu. Siyah beyazlılar yıllık 3 milyon euro + bonuslar önerdi. 32 yaşındaki İspanyol ise 4 milyondan 3,5 milyon euroya indi.

DE JONG YATTI

Beşiktaş'ta golcü transferi konusunda hareketli gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların elinde santrfor olarak sadece Güven Yalçın'ın bulunması ve Süper Lig'de ilk maça sadece üç gün kalması sebebiyle yönetim gaza bastı. Bir süredir görüşülen Luuk de Jong için yapılan çalışmalarda büyük mesafe alınmıştı. Ancak Sevilla'da forma giyen Hollandalı golcü, ailesinin baskısıyla ülkesine dönme kararı aldı. Bunun üzerine Beşiktaş daha önce defalarca teklifte bulunduğu Diego Costa'nın kapısını bir defa daha çaldı.

DEV AVANTAJ

İspanyol yıldız da âdeta Beşiktaş'ı bekliyor. Henüz bir takımla anlaşmayan 32 yaşındaki golcüye siyah beyazlılar dışında Cagliari ve Atletico Mineiro talip. Beşiktaş'ın en büyük avantajı ise Şampiyonlar Ligi faktörü... Avrupa'da kendisini yeniden ispatlamak isteyen yıldız oyuncu için Beşiktaş en doğru adres olarak gözüküyor. Yönetim de son teklifini 2,5 milyon eurodan 3 milyon Euro + bonuslara çıkardı. Diego Costa da 4 milyon eurodan 3,5 milyona inse de yönetimin teklifini artırmayacağı öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...