Tgrt Haber
30 Kasım 2021 19:10

Beşiktaş'tan Diego Godin hamlesi! İşte o teklif

Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon beklentiden çok uzak bir performans sergileyen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı alındı. İkinci yarı için seri galibiyetler ile yükselişe geçmek isteyen ve bu amaçla gözünü transfere çeviren siyah beyazlılar, defans hattını güçlendirmek adına Diego Godin'i listesine almıştı. İtalyan basını, Beşiktaş'ın Godin'e sunduğu teklifi manşetlerine taşıdı.

Beşiktaş'tan Diego Godin hamlesi! İşte o teklif
Beşiktaş,Sergen Yalçın,Diego Godin

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, bu sezon beklentilerin çok uzağında kalarak taraftarını üzdü. Siyah beyazlılar, zirveden iyice koparken Avrupa'ya da veda etti.

Sergen Yalçın ile yola devam eden kararı alan Beşiktaş, gözünü devre arası transfer dönemine çevirdi. Tecrübeli hoca, ilk olarak defans hattının güçlendirilmesini isterken Diego Godin listedeki ilk aday olarak dikkat çekti.

İtalyan basınına göre; Diego Godin'in geleceği merak konusu... Uruguaylı savunmacı, sözleşmesinin feshedilmesini talep ederek ayrılmaya karar verebilir. Cagliari'deki macerasına devam etmek isterse bir yıllık daha sözleşme imzalayabilir ancak bunun için maaşında indirim yapması gerekli.

Diego Godin, kış transfer döneminde Türkiye'nin de yolunu tutabilir. Beşiktaş, yıldız futbolcu için 1.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...