Tgrt Haber
27 Haziran 2022 10:29 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 10:38

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’a golcü futbolcu Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Bir forvet daha transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılara Fenerbahçe’nin de gündeminde olan İtalyan forvet önerildi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı
beşiktaş,fenerbahçe,andrea belotti

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, şu ana kadar Romain Saiss ve Gedson Fernandes transferini açıkladı. Weghorst ile de anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar bir golcü transferi daha yapmak istiyor.

Beşiktaş forvet hattı için uzun süredir transfer etmek istediği Wout Weghorst'la anlaşma sağlarken yıldız golcü de yetkililere Siyah-Beyazlılarda oynamak istediğini iletti. Burnley'den kiralık olarak kadroya katılacak olan Hollandalı forvet için İngiliz ekibine kiralama ücreti ödenmeyecek, Weghorst ise Beşiktaş’tan yıllık 2.7 milyon Euro ücret kazanacak.

BELOTTİ BEŞİKTAŞ’I İSTİYOR

Valerien Ismael, Weghorst'un yanına bir golcü daha transfer etmek isterken siyah beyazlıların gündemine bir forvet daha geldi. Menajerler İtalya Serie A ekiplerinden Torino’da forma giyen Andrea Belotti’yi Beşiktaş’a önerdi. Transferi ile ilgili görüşmeler sürerken yıldız oyuncunun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

FENERBAHÇE’NİN DE GÜNDEMİNDE

Öte yandan yıldız golcü Andrea Belotti Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alıyor.

Piyasa değeri 20 milyon euro olan 28 yaşındaki İtalyan futbolcu Andrea Belotti'nin sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...