Tgrt Haber
14 Haziran 2022 09:29 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 09:45

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes göndermesi

Spor haberleri: Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın istediği ancak Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Gedson Fernandes için sarı-kırmızılı takımın yeniden harekete geçeceği iddia edildi. Beşiktaşlı yöneticilerden bu iddialara sert cevap geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes göndermesi
Beşiktaş,Galatasaray,Gedson Fernandes

Beşiktaş geçtiğimiz sezon Gedson Fernandes için 1 Temmuz’dan başlamak üzere 4+1 yıllık anlaşmaya varmış ve Benfica'ya 6 milyon Euro ödeneceğini açıklamıştı. Buna rağmen Galatasaray’ın, Gedson için harekete geçeceği iddiaları büyük yankı uyandırdı.

İddiaya göre Beşiktaş ile Benfica’nın anlaşmasında, “1 Temmuz’a kadar 10 milyon avro üzerinde teklif gelirse değerlendirilir” maddesi yer alıyor...

"GEDSON'U İZLEMEK İSTEYENLER..."

Beşiktaşlı yöneticilere dedikoduları sorulduğun çarpıcı bir cevap alındı! Siyah-beyazlı bir yönetici, “Gedson Fernandes 27 Haziran’da Beşiktaş’ın antrenmanında olacak. Kendisini isteyenler antrenmanda izleyerek bir nebze hasret giderebilirler!” ifadelerini kullandı.

Kiralık olarak Rize'de forma giyen Gedson'un transferi 1 Temmuz’da büyük ses getirecek bir sosyal medya kampanyasıyla ilan edilecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...