Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 08:45

Beşiktaş’tan stoper hamlesi! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istekleri doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, stoper arıyor. İtalyan basını, Sampdoria’nın savunma oyuncusu Omar Colley'i Beşiktaş’a yazdı. 28 yaşındaki oyuncu için kiralama görüşmeleri yapıldığı vurgulandı.

Beşiktaş’tan stoper hamlesi! Son dakika transfer haberleri...
Omar Colley,Beşiktaş

Forvet ve orta saha takviyelerinin yanı sıra stoper konusunda da arayışta olan Beşiktaş için İtalyan medyasından flaş bir iddia geldi. Çizme basını, Sampdoria forması giyen Omar Colley için siyah-beyazlı takımın devrede olduğunu ileri sürüp, "Türkler, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Colley'in kiralanması konusunda pazarlık yapıyor" ifadelerini kullandı. Hatta transfer hamlesi için rakam da telaffuz edildi. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonuyla 700 bin euro kiralama bedeli ve oyuncunun maaş ödemesinin yarısını teklif ettiği kaydedildi. Görüşmelerin olumlu seyrettiği, önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanabileceğinin altı çizildi.

Öte yandan 28 yaşındaki sol ayaklı stoperin de Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakabileceği yorumu yapıldı.

Gambiyalı futbolcu geçen sezon Sampdoria'da 29'u ilk 11'de olmak üzere 30 karşılaşmada forma giyip 2 gol kaydetti. Daha önce İsveç takımı Djurgardens ve Belçika ekibi Genk takımlarında da forma giyen Colley, kulüp kariyerinde çıktığı 304 maçta 19 gol ve 2 asist üretti. Oyuncu hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...