Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2022 12:35

Ahmet Nur Çebi açıkladı: İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü ve sportif direktörü

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktörlerinin Önder Karaveli olduğunu ve Ceyhun Kazancı'nın ise Sportif Direktör olarak görev alacağını duyurdu.

Ahmet Nur Çebi açıkladı: İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü ve sportif direktörü
beşiktaş,ahmet nur çebi,önder karaveli,Ceyhun Kazancı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüpteki yeni görevlendirmeleri açıkladı. Sergen Yalçın'ın ayrılmasından sonra geçici olarak göreve getirilen Önder Karaveli ile yola devam edeceklerini açıklayan Çebi, Sportif Direktör görevine ise Ceyhun Kazancı'nın getirildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ın artık öz kaynaklarıyla beslenen bir planı uygulamaya koyulduğuna dikkat çeken Ahmet Nur Çebi şöyle konuştu:

"Bu projeyi bir yıl evvel başlattık. Rize maçında çıkan çocuklarımızın yanında, onlar kadar iyi olan çocuklarımızın da olduğunu söylemek istiyorum. Önder Karaveli, şu anda teknik direktörümüzdür. Bundan sonra da bu büyük projenin her daim bir parçası olmaya devam edecektir.

Yalandan yere klavye müptezelleri var. Hiçbiri Sergen hocayı akıllarına getirmemiş. Sergen hocayı biz getirdiğimizde, şampiyon olduğumuzda, onu da bize mal etmeyen arkadaşlara sesleniyorum; eğer genel kurul üyesiyseniz artık yazmak çizmek yerine oralarda konuşmanızı istiyorum. Buralarda konuşma hakkı olmasına rağmen klavye müptezelliği yapanları kale almayacağımı söylemek istiyorum.

Altyapıdaki çocuklarımızın daha sağlıklı imkanlarda çalışacağı bir ortam sağlayacağız. Hocayı, sportif direktörü de bulduk. Özkaynak projesini de icra etmeye başlayalım."

ÇEBİ YENİDEN ADAY OLACAK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

BEŞİKTAŞ'A ADANMIŞ HAYATIM VAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ise Beşiktaş'a adanmış bir hayatı olduğunu söyleyip duygularını şu sözlerle paylaştı:

"Beni tanıyan insanlar bir şeyi çok iyi bilirler. Ben, kalbimin sesiyle yaşayan bir insanım. Bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceğim. Bugün burada olmamı oturmamı sağlayan şey de kalbimin sesidir.

Benimkisi, Türk futbolu, Türk gençleri için adanmış bir hayat. Bundan asla vazgeçmeyeceğim. Bana önce futbolcu olma şansı tanıyan, sonra da antrenör olma şansı tanıyan Beşiktaş için adanmış bir hayatım var. Beni bu hale getiren şey, öz kaynak düzeni

Daha önce de söyledim, bir kere daha söylüyorum. Beşiktaş U19 takımındaki teknik ekibe görev veren, Sergen hocadır. Bize inandı, güvendi. Görevde olduğu sürece, bize her konuda son derece yardımcı, destekçi oldu. Ona bir kere daha çok teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...