Tgrt Haber
30 Kasım 2021 19:41

Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi! Abel Ferreira

Son dakika Beşiktaş haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği performansla hayal kırıklığı olan Beşiktaş için bomba bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basını, siyah-beyazlıların Palmeiras'ta Libertadores kupasını kazanan teknik direktör Abel Ferreria ile temasa geçtiğini öne sürdü. Portekizli teknik direktöre Beşiktaş'ın haricinde ABD'den bazı kulüplerin de ilgisi olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi! Abel Ferreira
Beşiktaş,Sergen Yalçın,Abel Ferreira

Şampiyonlar Ligi'nde puan alamayan Beşiktaş'ta Süper Lig'de üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası zirveyle ara açıldı. Lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen siyah-beyazlılarda şampiyonluk ümitleri git gide azalıyor.

Giresunspor'a farklı mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği tartışılmış ancak yönetimle yapılan görüşmeden 'yola devam' kararı çıkmıştı. Beşiktaş yönetiminin her ihtimale karşın B planını hazır tuttuğu öne sürüldü. Bütün bunlar yaşanırken Brezilya basınından, teknik direktör konusunda gündem oluşturan bir iddia geldi.

Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi! Abel Ferreira

ABEL FERREIRA İDDİASI!

Brezilya basınından globo'nun haberinde, Beşiktaş yönetiminin Portekizli teknik direktör Abel Ferreira ile temasa geçtiği iddia edildi. Brezilya ekibi Palmeiras ile Libertadores kupasını kazanan 42 yaşındaki çalıştırıcının, Suudi Arabistan Ligi'nden Al-Nassr'ın teklifini geri çevirdiği belirtildi. Beşiktaş haricinde, ABD'den bazı kulüplerin de Abel Ferreira ile ilgilendiği ifade edildi.

Portekizli teknik direktör Abel Ferreira sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...