Tgrt Haber
07 Ocak 2022 08:57

Beşiktaş'tan Önder Karaveli kararı

Önder Karaveli hem Süper Kupa’yı hem öz güven kazandı. Beşiktaşlı yöneticiler de 47 yaşındaki teknik adamla sezon sonuna kadar devam etmeye karar verdi.

Beşiktaş'tan Önder Karaveli kararı
beşiktaş,,önder karaveli,

Katar’da yapılan final maçında Antalyaspor’u penaltılarla eleyerek Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş’ta yol haritası netleşti. Sergen Yalçın’ın görevden ayrılmasından sonra takımı ‘emaneten’ devralan Önder Karaveli, kısa süre içinde futbolcuların da yöneticilerin de ve en önemlisi taraftarın da güvenini kazanmış durumda. Teknik direktör arayışlarını sonlandıran 47 yaşındaki çalıştırıcıyla siyah beyazlı yönetim yola devam etmeyi planlıyor. Anormal saha sonuçları olmadığı takdirde Önder Karaveli, Beşiktaş’ın hocası olmaya devam edecek.

FUTBOLCULAR DA ALIŞTI

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de Önder Hoca’nın takıma kısa sürede sağladığı enerjiden dolayı çok mutlu olduğu ve havanın korunmasını istediği biliniyor. Beşiktaş’ın efsane teknik direktörü Serpil Hamdi Tüzün’ün öğrencisi olan ve özellikle genç oyunculara olan yaklaşımıyla hocasının izinden gideceğini gösteren Önder Karaveli’ye futbolcular da çok alıştı. Sadece genç isimler değil, başta Atiba, Josef, Vida ve Pjanic gibi tecrübeli isimler de Önder Hoca’yla çalışmaktan büyük keyif alıyor. Takımdaki hava böyle olunca yönetim de hoca arayışını sonlandırmış durumda.

ÜÇ KUPALI KARTAL

Antalyaspor’u penaltılar sonucunda mağlup ederek lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nın ardından Süper Kupa’yı da müzesine götüren Beşiktaş’ta yeni bir ürün taraftarın beğenisine sunuldu. Üç kupanın tişörtün yer aldığı tişörtler Kartal Yuvası mağazalarından satışa sunulmaya başladı. İlk günde tişörtlerin büyük rağbet gördüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...