Tgrt Haber
11 Kasım 2021 20:35

Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru! Trabzonspor maçında...

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile karşılaşmış, bordo-mavili ekip 90+6. dakikada attığı golle zorlu mücadeleden galip ayrılmıştı. Karşılaşmada Vida ile Trondsen'in arasında yaşanan pozisyon penaltı tartışmalarına neden olmuştu. Beşiktaş yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili resmi başvuru yaptı. Pozisyonda VAR operatörünün VAR hakemine gönderdiği görüntüler soruldu. Hangi görüntünün ekrana getirilip incelendiği hakkında bilgi istendi.

Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru! Trabzonspor maçında...
Süper Lig,Beşiktaş,Trabzonspor,VAR,Türkiye Futbol Federasyonu

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Mücadeleyi bordo-mavili ekip 90+6. dakikada attığı golle kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçti.

Karşılaşmada Vida ile Trondsen'in arasındaki pozisyon penaltı tartışmalarına neden olmuş ve sosyal medyada tepki çekmişti.

Beşiktaş yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili resmi başvuru yaptı. Pozisyonda VAR operatörünün VAR hakemine gönderdiği görüntüler soruldu. Hangi görüntünün ekrana getirilip incelendiği hakkında bilgi istendi.

Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru! Trabzonspor maçında...

(Görüntü BeINSports'tan alınmıştır.)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...