Tgrt Haber
14 Ocak 2022 23:39

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan VAR tepkisi!

Son dakika haberi: Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti. Asbaşkan Emre Kocadağ karşılaşmanın ardından VAR kararlarına sert tepki gösterdi. Kocadağ, "Oyuncularımızın emeği, hakemler tarafından bir şekilde engellenmeye çalışılıyor. Bu emeğe saygı gösterilmiyor. Bunu bir kez daha gördük." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan VAR tepkisi!
Süper Lig,Beşiktaş,Gaziantep FK,Emre Kocadağ

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti. Asbaşkan Emre Kocadağ karşılaşmanın ardından VAR kararlarına tepki gösterdi. Kocadağ, "Oyuncularımızın emeği, hakemler tarafından bir şekilde engellenmeye çalışılıyor. Bu emeğe saygı gösterilmiyor. Bunu bir kez daha gördük." dedi.

Kocadağ'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımızın emeği, hakemler tarafından bir şekilde engellenmeye çalışılıyor. Bu emeğe saygı gösterilmiyor. Bunu bir kez daha gördük. Başkanımızın daha dün söylemesi, VAR'a dikkat çekmesi, VAR'da kasıt ararız demesi.1-0 kazanmamıza rağmen VAR tarafından es geçilen çok ciddi kararlar var. Belki de çocuklarımızın emeklerini heba edecek."

VAR SİSTEMİNE SERT TEPKİ!

"VAR sistemi artık tartışılır hale geldi. İzleyerek bu pozisyonları es geçmek tamamen bir kasıt durumuna geldi. Beşiktaş takımı, bu sene itibarıyla en fazla mağdur olan takım oldu bu konuda. TFF'ye sesleniyorum, sizler de bizler -yönetimler, başkanlar- de bu durumdan mağdur olacağız. Son damla da taştı. Bu konuda TFF'nin bir hamle yapması lazım. Bizim ofsayt golümüzün iptaline kadar, VAR'ın maçta olduğunu göremedik. O da VAR hakeminin kontrolünde değil, otomatik sistem çiziyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...