Tgrt Haber
07 Mart 2014 17:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Beyaz Show 7 Mart yayını ve konukları kimler? İşte Beyaz Show detayları

Beyaz Show Dünya Kadınlar Günü'nün bir gün öncesi olan 7 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek. Sevilen program Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim? İşte Beyaz Show ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Gökhan Türkmen, Gökçe, Tümer Metin ve Bülent Eken Beyaz Show'a konuk oluyor.

Beyaz Show 7 Mart yayını ve konukları kimler? İşte Beyaz Show detayları
beyaz show, dünya kadınlar günü, 7 mart cuma, konuklar, konuklar kim, gökhan türkmen, gökçe, tümer metin, bülent eken,

Beyaz Show Dünya Kadınlar Günü'nün bir gün öncesi olan 7 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek. Sevilen program Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim? İşte Beyaz Show ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Gökhan Türkmen, Gökçe, Tümer Metin ve Bülent Eken Beyaz Show'a konuk oluyor.
Cuma gecelerinin vazgeçilmez ismi haline gelen Beyazıt Öztürk bu akşamda seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beyaz Show bu akşam yayınlanacak canlı yayınıyla yine çok konuşulacak. Beyaz Show bu akşam yine çok konuşulacak ve sevilen konuklarıyla sizlerle olacak.
 Beyaz Show'un bu akşam ki konukları slow şarkıların prensi Gökhan Türkmen,Gökçe, eski milli futbolcu Metin Tümer ile bundan tam 64 yıl önce Dünya Kupası’na gitmeye hak kazanan fakat gidemeyen efsane kadronun, efsane ikilisi Bülent Eken ile Erol Keskin konuk oluyor. Beyaz Show bu akşam saat 23:15'de sizlerle.
Gökhan Türkmen Kimdir?
1983'te İstanbul'da doğdu. 1997 yılında gitarla tanıştı. 2000 yılından itibaren çeşitli mekân ve organizasyonlarda gitar ve sesiyle boy göstermeye başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetin ardından 1 yıl kadar şan dersi alan sanatçı, bir dönem radyolarda ve çeşitli mekânlarda canlı performanslar sergiledi. Sözleri ve müziği Serkan Söylemez'e ait olan "Büyük İnsan" şarkısının Youtube'da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle yıldızı parladı. "Büyük İnsan" şarkısından bir yıl sonra "Dön" şarkısını da internetten yayınladı ve yine söz müziği Serkan Söylemez'e ait olan "Efkarlıyım" adlı şarkıyla Nokia tarafından düzenlenen bir yarışmaya katıldı. İnternet üzerinde bulunan 3 şarkısıyla da beğeni toplayan sanatçı, Keremcem ve Aykut Gürel'in desteğini de aldı. 2008 yılında Büyük İnsan adlı albümü İrem Records etiketiyle çıkardı ve albümde yer alan "Yan Sen", "Büyük İnsan" ve "Dön" adlı şarkılarına klip çekti.
2010 mart ayı ortasında çıkan Biraz Ayrılık adlı albümüyle büyük bir başarı sağlayan Türkmen, radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan, yılın en çok ödül alan sanatçılarından oldu. Bu albümünde yer alan "Rüya", "Biraz Ayrılık", "Ayıp Ettin" ve oldukça ses getiren "Bir Öykü" adlı şarkısına klip çekti. 2011 yılında Aydın Ketenağ yönetmenliğinde çekilen "Ayıp Ettin" klibinde sanatçıya Nora Tokhosepyan eşlik ederken, yine aynı yönetmenin çektiği "Bir Öykü" klibinde Engin Hepileri ve Deniz Sipahi eşlik etti.
Gökhan Türkmen son olarak 1 Haziran 2012'de yayınladığı Ara adlı EP'sinde bulunan "Bitmesin" adlı şarkıya klip çekti. Ali Demirel tarafından Bolu Abant'ta çekilen klipte Best Model Türkiye birincisi Tuğba Melis Türk de rol aldı.
İşler Güçler dizisinin final bölümünde rol aldı.
Gökçe Kimdir?
 İlkokul yıllarında piyano ve bateri öğrendi. Üniversite yıllarında çeşitli amatör gruplara solistlik yaptı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden sanat yönetimi olarak mezun oldu. 2 yıl boyunca bir reklam şirketinde çalıştıktan sonra hayatına müzisyen olarak devam etme kararı aldı. Üç bayandan oluşan The Eva Band ile bateri çalmaya başladı. Yaklaşık iki sene kadar çeşitli şehirlerde konserler verdi.
Gökçe,2007'de ilk albümü Böğürtlenli Reçel ve 2009'da Beş Kuruş Yok adlı albümlerini çıkardı. Bu albümlerden "Aradım Seni","Vay Be Ben Neymişim","5 Kuruş" ve "Anladım Ki" Türkiye çapında hit oldu. Temmuz 2011'de "Tuttu Fırlattı" şarkısı ile Türkiye resmi şarkı listesinde 1 numara oldu ve bunu başaran tek rock şarkısı olmayı başardı.Aynı zamanda YouTube'da en çok izlenen Türkçe kadın müzik videosu rekorunu kırdı.Ocak 2012'de üçüncü albümü Kaktüs Çiçeği'ni çıkardı. İlk video klibi "Ne Yapardım?" sanatçının en büyük hitlerinden biri haline geldi. Son olarak "Oh Olsun" adlı şarkısını kliplendirdi.
Gökçe,"Tuttu Fırlattı" ile Youtube'da en çok izlenen Türkçe kadın müzik videosu rekoruna sahiptir. 2012'deki yükselen başarı grafiği ile Altın Kelebek Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" seçildi. Azerbaycan'da düzenlenen The First 2012 ödül töreninde "Yılın Pop Sanatçısı" ödülünü aldı.Yine 2012'de Pınar Kido'nun reklam yüzü oldu ve reklamın yarışması sanatçının hit şarkısı "Tuttu Fırlattı" üzerine yapıldı.
Tümer Metin Kimdir ?
Zonguldakspor altyapısında futbola başlayan Tümer Metin, burada 1993 senesinde Zonguldakspor A takımına yükselmiştir. Üç sene Zonguldakspor'da başarılı bir performans sergiledikden sonra 1993-1994 sezonunda Karadeniz yöresinin güçlü takımlarından Samsunspor'a transfer olmuştur. Samsunspor'da takıma bir sene sonra katılan İlhan Mansız'la güçlü bir ofansif ikili oluşturmuştur.
Neticesinde 2001-02 sezonunda İlhan Mansız'la beraber Beşiktaş'a transfer olmuştur. Beşiktaş'daki ilk senesinde orta derece bir performans sergilese de Beşiktaş'ın 100. yılı olan 2002-2003 sezonunda Türkiye Süper Lig Şampiyonu olmuştur. Ayni sezon Beşiktaşla UEFA Kupasında çeyrek final oynayarak Beşiktaş'ın Avrupa'daki en iyi derecesinde pay sahibi olmuştur. Beşiktaş taraftarı ona 'Tümgeneral Tümer' lakabını vermiştir, Bu oldukca başarılı sezondan sonra Beşiktaş'da dört sene oynadıkdan sonra, düşen performansindan dolayı ve Beşiktaş Çarşı taraftar grubuyla olan ilişkisi sonucu 2006-2007 sezonunda Beşiktaş'ın rakiplerinden olan Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.
Fenerbahçe'deki ilk senesinda Süper Lig Şampiyonu olmuştur ve bu başarıda önemli pay rol oynamıştır. Askerlik sorunları yüzünden 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında Yunanistan'ın Larissa takımına kiralanmıştır. Askerlik ile ilgili sorunu olan Yaş Yasasının çıkmasıyla 2009-2010 sezonu başında Türkiye'ye geri döndü. Ara transfer doneminde tekrar Larissa'ya transfer oldu.
Tümer Metin, 2011-2012 sezonu öncesi Yunanistan Süper Ligi ekibi Kerkyra'ya transfer olmuştur.
Kerkyra ile Yunanistan macerasını ve aktif futbol hayatını sonlandırarak 10 Aralık 2011'de futbolu bıraktı.
Bülent Eken Kimdir?
Türk eski futbolcu, teknik direktör. Galatasaray'nın eski futbolcularındandır. Galatasaraylı eski futbolculardan Danyal Vuran ile Reha Eken'in kardeşidir.
Erol Keskin Kimdir?
Türk eski millî futbolcu. Adalet ve Fenerbahçe'ın eski futbolcularındandır. 1954 FIFA Dünya Kupası finallerine katılan kadroda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...