Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2022 18:41 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 20:27

Bomba iddia: Fatih Terim, İspanyol devinin başına geçiyor!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim için ortaya atılan yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Bomba iddia: Fatih Terim, İspanyol devinin başına geçiyor!
Sevilla,Fatih Terim

Teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünen La Liga'nın güçlü ve köklü ekiplerinden Sevilla'nın takımın başına Fatih Terim'i getirmeyi planladığı öne sürüldü.

Carrusel Deportivo'nun haberine göre; Sevilla, teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünüyor. İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor.

Fatih Terim'in yurt dışında takım çalıştırmaya sıcak bakabileceği de iddia edildi.

Bu sezon Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla, Nelsson için de yoğun uğraş vermiş ancak transferi bitirmeyi başaramamıştı. Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...