Tgrt Haber
18 Haziran 2022 16:01 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 16:20

Galatasaray, Mario Balotelli ile anlaştı!

Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da gösterdiği harika performansla İtalya milli takımına dönen Mario Balotelli'nin, Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray, Mario Balotelli ile anlaştı!
Galatasaray,,Dursun Özbek,transfer,Adana Demirspor,Mario Balotelli

Teknik direktör sorununu henüz çözemeyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor formasını giyen Mario Balotelli ile anlaştı.

İddialara göre; kadrosundaki forvetlerden Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne ile yolları ayırmayı düşünen Galatasaray, rotayı Balotelli'ye kırdı ve anlaşmayı yaptı.

Galatasaray yönetiminin Adana Demirspor ile de masaya oturduğu ve 4 milyon Euro'luk teklifle transferi bitirdiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak Adana'ya gelen Mario Balotelli performansıyla Süper Lig'i salladı. 31 maçta 18 gol atan İtalyan yıldızın daha yüksek seviyede bir takıma transfer olmak istediği bir süredir kulislerde konuşuluyordu.

Galatasaray, Mario Balotelli ile anlaştı!

"GALATASARAY'DA HER OYUNCU OYNAMAK İSTER"

Adana Demirspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Balotelli, "Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp." demişti.

Sarı-Kırmızılı yönetimin, teknik direktörü belirlemeden transfere son noktayı koymayacak. Yeni gelen teknik direktör onay verdiği an transferi sonlandıracak.

BERLUSCONİ DE PEŞİNDE!

Yeni sezonda İtalya Serie A'da mücadele edecek olan Monza da Mario Balotelli'nin peşinde...

Monza'nın sahibi olan Silvio Berlusconi tecrüeli yıldızla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde, "Mario ile uzun süredir arkadaşız. Bizimle tekrar oynamak istediğini söyledi. İyi bir takımımız var. Transfer piyasasında neler yapabileceğimizi göreceğiz." açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...