Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2021 20:07

Bomba transfer iddiası: 'Tokatçı' Jailson Galatasaray yolunda!

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson'a Galatasaray'ın talip olduğu öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu, olaylı Galatasaray derbisinde Belhanda'ya attığı tokatla çok konuşulmuş ve uzun süre gündem olmuştu.

Bomba transfer iddiası: 'Tokatçı' Jailson Galatasaray yolunda!
Galatasaray,Jailson,tokat,Fenerbahçe,Belhanda

Devre arası transfer döneminde 6 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılıların daha önce Fenerbahçe forması giyen 26 yaşındaki Jailson'u istediği iddia edildi.

Brezilya basınında yer alan haberde; Jailson'un Çin ekibi Dalian Pro ile sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan oyuncuyla Galatasaray'ın ilgilendiği ifade edildi. Ayrıca Portekiz'den de bir ekibin Jailson'a talip olduğu belirtildi.

BELHANDA'YA TOKAT ATMIŞTI!

Daha önce Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı futbolcu, 2018-2019 yılında oynanan olaylı Galatasaray derbisinde Belhanda'ya attığı tokat ve ardından saha içinde yaşananlarla gündem olmuş ve 8 maç ceza almıştı. Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiasına Galatasaray taraftarı sert tepki gösterdi.

Bomba transfer iddiası: 'Tokatçı' Jailson Galatasaray yolunda!

Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 63 maçta, 3 gol 1 asist kaydetmiş ve Fenerbahçe'den 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle Dalian Pro'ya transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...