Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2021 08:05

Boupendza’nın aklı Fenerbahçe’de

Devre arasında Krasnodar’ı kabul etmeyen ve İstanbul hayali kuran Gabonlu yıldız Aaron Boupendza, şimdi de Avrupa’dan gelen tekliflere soğuk. Hatay’ın beklentisi 10 milyon avro, Fenerbahçe ise rakamı aşağı çekmek istiyor.

Boupendza’nın aklı Fenerbahçe’de
Aaron Boupendza,,fenerbahçe,,sörloth,,süper lig,

Devre arasında gelen teklifleri reddeden Hataysporlu Aaron Boupendza, şimdi de Avrupa’dan gelen tekliflere soğuk bakıyor. 24 yaşındaki Gabonlu yıldız aklı Fenerbahçe’de kaldı.

Eldeki isimleri satamadığı için transferde şu aralar durgun kalan Fenerbahçe, Aziz Yıldırım döneminin geleneğini devam ettirecek gibi. Eski dönemlerde İspanya’nın Fransa’nın ve yerli pazarının gol krallarını transfer etmesiyle bilinen sarı lacivertliler bu sezon da benzer bir takviye yapabilir. Şu anda kadro fazlası olan ancak Vitor Pereira’nın istemediği isimleri de elden çıkarmak için uğraşan Kanarya, Hatayspor’un golcüsü Aaron Boupendza için masada.

PARA ARTI FUTBOLCU

Samatta ve Valencia’dan istediği verimi alamayan ve hücumda etkin olmak isteyen sarı lacivertliler, Hatay’ın Gabonlu yıldızını bitirmek için görüşmeler yapıyor. Güney ekibi, devre arası Krasnodar’a gitmeyin şimdi de Avrupa’dan teklifler olmasına rağmen Fenerbahçe’yi isteyen Boupendza için 10 milyon avro civarında bir beklenti içinde. Ali Koç yönetimi ise bu rakamı aşağı çekmeye uğraşıyor. Ayrıca bir miktar para artı futbolcu takası öneriliyor. Pazarlıklar sürüyor.

22 GOLLE GOL KRALI

Boupendza’nın Hatayspor ile bir sezonluk mukavelesinin kalması transfer ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü sezon sonu serbest kalıyor. Hatay’ın bonservis bedeli ödemeden aldığı 24 yaşındaki Boupendza geçen sezonu 22 golle gol kralı olarak tamamladı. Güncel piyasa değeri de 8,5 milyon avro.

TARAFTAR HEYECANLI

Gabonlu oyuncunun yeni sezon öncesi Topuk Yaylası’ndan bir görüntüsünü sosyal medyadan paylaşması sarı lacivertli taraftarları çok heyecanlandırmıştı.

SÖRLOTH İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ

Fenerbahçe bir yandan Aaron Boupendza için temaslarını sürdürürken diğer yandan da Leipzig’in kadro planlamasında düşünmediği Alexander Sörloth için girişimlerde bulunuyor. Kanarya, Norveçli golcüyü bir sezon kiralamak istiyor. Almanlar ise zorunlu satın alma da ekleme düşüncesinde.

PEREİRA ETKİSİ: HERKES MUTLU

Geçen sezona Erol Bulut ile başlayan ardından Emre Belözoğlu ile lig sonunu gören Kanarya’da yeni teknik direktör Vitor Pereira’ya güven tam. Futbolcuların Portekizli teknik adamın çalışma şartlarından memnun kaldığı ve taktik uygulamalarını çok beğendiği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...