Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 11:01

Beşiktaş Bruma'da mutlu sona yakın! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, PSV forması giyen eski Galatasaraylı Bruma'yı gündemine almıştı. Portekizli futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılar, transfer için anlaşma sağladı. Bruma'nın klübü PSV ile de anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Bruma'da mutlu sona yakın! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Bruma

Yaklaşık bir haftadır Beşiktaş gündemini meşgul eden Bruma konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajeri, önceki gün kulübe gelerek yönetimle masaya oturdu ve oyuncunun şartlarını görüştü. Taraflar dün bir kez daha bir araya geldi. 26 yaşındaki Portekizli ile anlaşma sağlandığı, oyuncunun kulübü PSV Eindhoven ile de kiralama üzerinden el sıkıştığı belirtildi. Öte yandan Bruma transferi Hollanda'da da dillendirildi. Eindhovens Dagblad gazetesi de transferi manşetine taşıdı.

Ancak Bruma'nın kiralık değil, bonservisi ile bittiği ifade edildi. Muhabir Rik Elfrink yaptığı açıklamada "Türkiye'de Bruma için 8 milyon euro'luk bonservis bedellerinden bahsediliyor. Ben, Bruma'nın 6-7 milyon Euro'dan daha az bir bonservis bedeliyle transfer olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

CYLE LARİN AYRILIYOR MU?

Bu arada Bruma'nın transferi durumunda yönetimin Larin'i elden çıkaracağı iddia ediliyordu. Portekizli oyuncu konusundaki son gelişmeler, "Larin de gönderilmek üzere" yorumlaını beraberinde getirdi. Beşiktaş, Kanadalı forvetten 15 milyon euro gelir bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...