Tgrt Haber
04 Aralık 2021 12:32

Burak Elmas'tan çarpıcı açıklamalar: Türk futbolu dibi gördü, adalet istiyoruz

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Türk futbolu dibi görmüş durumda. Kendimiz için değil, Türk futbolu için adalet istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Burak Elmas'tan çarpıcı açıklamalar: Türk futbolu dibi gördü, adalet istiyoruz
burak elmas,galatasaray

Fenerbahçeli İrfan Can’a verilen iki maçlık ceza sonrası harekete geçen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ‘olağanüstü basın toplantısında’ MHK’nın hakem atamaları ve PFDK’nın cezalarını değerlendirecek.

Burak Elmas'ın açıklamalarından öne çıkanlar,

 -Kulüpler Birliği toplantılarında hiçbir kulüp hakemlerden memnun değil. Ancak TFF mevcut durumu sürdürmekte ısrarcı.

TÜRK FUTBOLU İÇİN ADALET ÇAĞRISI

-Türk futbolu dibi görmüş durumda. Daha önce yaptığım açıklamaların hepsinin arkasındayım. Kendimiz için değil, Türk futbolu için adalet istiyoruz. Aynı suçlara, farklı kişi ve kuruluşlarda verilen farklı cezalar önemlidir. Bütün kararlarda ve cezalandırmalarda herkese eşit adalet istiyoruz

TFF'NİN İSTİFA ETMESİ BİR MECBURİYET

-TFF'de bir değişime gidilmesi gerekiyor. Türk futbolunu yönetenler bize rağmen yönetiyor. Liyakatsiz isimlerin kulüplere rağmen görevde kaldığı bir sistem içindeyiz. TFF'yi istifaya davet etmiyorum, bunun bir mecburiyet olduğunu söylüyorum. 

TERİM'E ÜST İRFAN CAN'A ALT SINIRDAN CEZA TEPKİSİ

-Galatasaray'a verilen cezaların üst sınırdan verilmesi alışkanlık oldu. Kişisel ilişkilerin iyi olduğu veya orada daha fazla vakit geçiren veya kişilerin daha fazla yakınlık duyduğu kulüplere, aynı maddelerde verilen cezaların alt sınır ya da alt sınırın altında verildiği gerçeği var.

Türk Milli Takımı, bizim takımımız. Milli Takım'a oyuncu vermekten şeref duyarız. Mümkün olsa da tamamını biz versek. Bunu geçmişte yaptık. Kişileri cezalandırmak için Milli Takım'a oyuncu göndermemek gibi bir şey asla olamaz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...