Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2022 00:09

Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulu üyelerine dair çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması
Galatasaray,Burak Elmas,Fatih Terim

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulu üyelerine dair çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Başkan Burak Elmas, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Son günlerde Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı Yönetim Kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir YK üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır. Yönetimimiz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur. Hocamız ile bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendisi, takımımızın geleceğine dair vizyonumuzu paylaştığını ve hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de tüm çabayı sarf edeceğini bildirmiştir. Camiamızdan, oluşturulmaya çalışılan haksız ve suni gündemlere paye vermemelerini rica ederim." ifadelerini kullandı.

Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...