Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Aralık 2021 08:12

Burak Elmas'tan İrfan Can isyanı

Fenerbahçeli İrfan Can’a verilen iki maçlık ceza sonrası harekete geçen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ‘olağanüstü basın toplantısında’ MHK’nın hakem atamaları ve PFDK’nın cezalarını değerlendirecek.

Burak Elmas'tan İrfan Can isyanı
burak elmas,irfan can,fenerbahçe,süper lig,galatasaray

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında “Soyunma odası koridorlarında kayıt alan gözlemciler var” çıkışında bulunan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün de ‘olağanüstü toplantı’ yapacak. Elmas’ı toplantı yapmaya iten sebep ise PFDK’nın Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can’a verdiği iki maçlık ceza. Söz konusu Galatasaray olduğunda TFF’nin ‘üst sınırdan’ ceza kestiğini iddia eden Elmas, ayrıca MHK’nın hakem tayinlerini de değerlendirecek.

‘ÇİFTE STANDART’ İSYANI

Son dönemde Burak Elmas’a 45 gün hak mahrumiyeti cezası kesilirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sevke gerek görülmedi. Fatih Terim’e 6 maç ceza gelirken, Sergen Yalçın’a bir maç verildi. Takım arkadaşına yaptığı ‘saldırıdan’ Marcao 8 maç ceza alırken, ‘saldırı’ fiilinden İrfan Can’a ise 2 maç ceza geldi. MHK ayrıca Cüneyt Çakır’ı 6,5 ay aradan sonra Galatasaray’ın maçına verdi. Elmas’ın ‘olağanüstü basın toplantısı’ bugün 12.00’de başlayacak.

İRFAN CAN'A 2 MAÇ MEN CEZASI

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de, İrfan Can Kahveci ve Göztepeli Atakan arasında yaşanan maçın önüne geçmişti. Kulüp yetkilileri gerginliği kabul etmezken, olayın görüntüleri ortaya çıkmıştı. İrfan Can, 'Saldırı'dan PFDK'ya sevk edilmişti. İzlenen görüntülerden sonra TFF, İrfan Can'a 2 maç ceza vermişti.

Burak Elmas'tan İrfan Can isyanı

AYAĞA KALKMALIYIZ

Sahasında bugün Altay’ı ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına ikazlarda bulundu. Terim “Artık ayağa kalkma vakti geldi. İlk yarıda kalan beş maçı da kazanmalıyız” dedi.

Burak Elmas'tan İrfan Can isyanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...