Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2021 07:03

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Marcao yorumu

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Giresunspor maçında Marcao’nun genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu’na yaptığı fiziksel saldırı ile ilgili “Bu bir aile meselesidir. Biz teknik direktörümüzle, kaptanlarımızla görüşerek aile içinde gereken cezayı vereceğiz. Başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmesin” açıklamasında bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Marcao yorumu
burak elmas,marcao,galatasaray,kerem aktürkoğlu,süper lig

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Giresunspor maçında Marcao’nun genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu’na yaptığı fiziksel saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞİDDETLE UYARIYORUM

Galatasaray’da başkan Burak Elmas da konuştu. Tabii ki merak edilen konu Kerem’e kafa atan ve yumruklar savuran Marcao’nun durumunun ne olacağıydı.

Başkan Elmas “Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı canlı yayında ekrana gelmiş olmasıdır. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Biz teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla görüşerek aile içinde gereken cezayı vereceğiz. Başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye, reyting kasmaya çalışmasın. Bunu yapmayı çalışanları şiddetle uyarıyorum” dedi.

TAKIMDAN AYRI OLACAK

 Bu arada dün kulüpten Marcao ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı. Giresunspor mücadelesinde Kerem Aktürkoğlu’na fiziki saldırıda bulunan sarı kırmızılı oyuncunun tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdüreceği belirtildi. Devamında da yönetimin oyuncu ile ilgili nihai kararını savunması alındıktan sonra vereceği ve kendisine tebliğ edileceğini duyurdu. Hatırlanacağı gibi olay sonrası Terim, Marcao’yu soyunma odasından erken çıkartmış, uçakta farklı bölgede oturtmuş ve İstanbul’da da takım otobüsüne almamıştı.

MARCAO BİN PİŞMAN: TEKRAR ÖZÜR DİLEYECEK

Giresun maçında Kerem Aktürkoğlu’na yaptığı fiziki hareket sonrası kendi hesabından özür mesajı yayınlayan Marcao, takımın Danimarka deplasmanı dönüşü tekrar özür dileyecek. Bu defa önce Kerem’den yüz yüze özür dileyecek olan Brezilyalı yıldız daha sonra takım arkadaşlarından ve teknik ekipten kendisini affetmesini isteyecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...