Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 23:16

Burak Elmas'tan transfer müjdesi! Gomis ve Gedson Fernandes...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ligde alınan kötü sonuçlardan dolayı oluşan taraftar protestolarını dindirecek transfer hamlelerine hazırlanıyor. Transfer çalışmalarıyla ilgili sarı kırmızılıları heyecanlandıracak açıklamalar yapan Elmas, Gomis ve Gedson Fernandes transferindeki son durumu açıkladı.

Burak Elmas'tan transfer müjdesi! Gomis ve Gedson Fernandes...
burak elmas,galatasaray,transfer,gomis,gedson fernandes

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, katıldığı bir televizyon programında sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer gündemine ilişkin konulara değinen Elmas, taraftarların sevidiği bir yıldız oyuncuyla ilgili heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu.

GOMIS GERİ DÖNÜYOR

Ara transfer döneminde bir golcü transferi için kolları sıvayan Burak Elmas, bir dönem sarı kırmızılılarda forma giyen ve gol kralı olarak taraftarların sevgilisi haline gelen Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile görüşmelere başladıklarını söyledi. Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımıyla sözleşmesi sona erdiği için boşa çıkan 36 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılılara yakın olduğu belirtiliyor.

GEDSON FERNANDES AÇIKLAMASI

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ancak sezon başında Benfica'ya geri dönen Gedson Fernandes için de temaslarının olduğunu söyleyen Burak Elmas, bu transferde Portekiz kulübünün birtakım prüzler çıkardığını ifade etti.

YEDLİN GİDECEK, OMAR KALACAK

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de konuşan Elmas, kadrodan çıkarılacak ilk ismin ABD'li sağ bek Yedlin olacağını belirtti. Başkan Elmas Omar'ın ise takımda kalacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...