Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2014 20:02

Burak Yılmaz 2019'a kadar Galatasaray'da

Bu sezon özellikle ligde gösterdiği performansla hayal kırıklığı oluşturan Burak Yılmaz için Galatasaray yönetimi gelecek sezonlar için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı yönetim Burak Yılmaz'la olan sözleşmesini 2019'a kadar uzatacak. İşte rakamlar...

Burak Yılmaz 2019'a kadar Galatasaray'da
galatasaray, burak yılmaz, yönetim, Futbol,,Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri, futbol, spor, transfer, Süper Lig, canlı maç, Galatasaray maçı, Galatasaray transfer, Fenerbahçe, transfer Fenerbahçe, Beşi

Galatasaray’da 2 yıl sonra bitecek sözleşmesi 2019’a kadar uzatılacak golcü oyuncu Burak Yılmaz’la yapılan 3 yıllık yeni protokolün detayları belli oldu. Lazio’dan sonra diğer bir İtalyan ekibi Fiorentina’nın da sarı-kırmızılı kulübe golcü futbolcu için 10 milyon euroluk resmi bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Başkan Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın, Fiorentina’nın cazip teklifi ardından Burak’ın menajerleri ile 3 kez bir araya geldiği, hafta içindeki son zirveye ise başarılı oyuncunun da katıldığı belirlendi. Burak’ın bu görüşmede “Benim tercihim Galatasaray’da kalmak. Çünkü burada kendimi huzurlu hissediyorum. Vereceğiniz karara saygı duyarım ama futbolu burada bırakmak ve uzun yıllar daha hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı oyuncunun bu sözlerinin özellikle Başkan Aysal’ı çok etkilediği bildirildi.
Sırada Selçuk var
Bunun üzerine de 29 yaşındaki futbolcuya +3 yıllık yeni bir sözleşme önerildiği vurgulandı. Önümüzdeki günlerde resmiyete dökülecek protokole göre senelik 2.3 milyon euro alan Burak Yılmaz’ın ücreti yüzde 10 zamla 2 milyon 530 bin euroya çıkarıldı. Sözleşmede yer alan 1 senelik opsiyon ise kaldırıldı. Bu arada Burak’ın, “Onunla aynı takımda oynamak bana huzur veriyor. Gelmemde çok etkili oldu” dediği kaptan Selçuk İnan için ise şimdilik taraflar arasında sözleşme yenilenmedi. İki yıl daha mukavelesi bulunan Selçuk’la geçtiğimiz günlerde görüşen Başkan Ünal Aysal sözleşme süresine ek olarak 3 yıllık yeni bir teklif yapmıştı. 29 yaşındaki futbolcunun teklife sıcak baktığını söylediği ancak işin menajerlerle yapılacak görüşmelerden sonra netleşeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...