Tgrt Haber
08 Eylül 2021 11:07

Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen’e isyan: İçimizdekileri temizlemeliyiz

Türkiye, Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda'ya 6-1'lik tarihi skorla mağlup oldu. Maçın ardından açıklama yapan Burak Yılmaz, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in danışmanı olan Ersin Düzen'e tepki göstererek sert ifadeler kullandı.

Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen’e isyan: İçimizdekileri temizlemeliyiz
burak yılmaz,ersizn düzen,hollanda,türkiye,şenol güneş,TFF,nihat özdemir

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda'ya 6-1'lik tarihi bir skorla yenildi. Ancak karşılaşma esnasında paylaşılan tweetler gündemi değiştirdi. Millilerin hocası Şenol Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada mağlubiyetin sorumluluğunu üstlenirken iki ismi hedef aldı. Güneş, açıklamasında “Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş” dedi. Güneş’in bu sözleriyle Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen’i hedef aldığı yorumları yapıldı.

Milli takımın kaptanı Burak Yılmaz da Hollanda maçı sonrası sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu belirtip maç devam ederken hocası Şenol Güneş’i istifaya çağıranlara sert ifadeler kullandı.

"ARKADAN VURURLAR"

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in danışmanı olan Ersin Düzen’in maç sırasında attığı tweet’e tepki gösteren Yılmaz “Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz. İçimizde gibi görünüp terbiyesizce hareket yapanları temizlememiz lazım. Birinin adamı olarak ahkâm kesmekle olmuyor. Daha top kaleye gitmeden ‘Şenol istifa’ diyenler, tweet atanlar var. Kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk. Arkadan vururlar” diye konuştu

'UTANÇ VERİCİ'

Burak Yılmaz, Hollanda karşısındaki futbol ve skor için “Utanç verici. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç ve çok değerli. Onları daha fazla dibe vurmadan destek olmalıyız” dedi.

NE OLMUŞTU?

DÜZEN'DEN GÜNEŞ'E İSTİFA ÇAĞRISI

Futbol yorumcusu Ersin Düzen, Hollanda-Türkiye maçının devre arasında çarpıcı bir paylaşım yaptı. Üstü kapalı bir şekilde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i istifaya çağıran Düzen, deneyimli hocayı eleştirdi.

“Z RAPORUNU ALSAK MI ARTIK HOCAM!”

"Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için "Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler" demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!”

Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen’e isyan: İçimizdekileri temizlemeliyiz

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...