Tgrt Haber
18 Mart 2014 17:33

Çapa ilk antrenmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Çapa ilk antrenmanına çıktı
fuat çapa, antalyaspor, Antalyaspor haberleri, Antalyaspor,

Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen FuatÇapa, Hasan Subaşı Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıktı. Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. İdman, koordinasyon çalışması ile tamamlandı. Antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Fornezzi katılmadı, hafif sakatlığı olan Emre Güngör ise takımdan ayrı koşu yaptı. Teknik direktör Çapa, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.
Ligi ve oyuncuların saha içerisindeki performanslarını bilmelerinin kendileri için artı oluşturduğunu dile getiren Çapa, bu aşamada sadece saha içerisinde değil, dışında da oyuncularla birbirlerini tanıyacaklarını anlattı. Takımda yetenekli, karakterli ve iyi oyuncuların yer aldığını, aradaki iletişimi iyi oluşturmak gerektiğini vurgulayan Çapa, doğru bir sinerjiyi hem futbolcular hem yönetim hem de taraftar ile yakalamak istediklerini kaydetti. Bunun sağlanılması halinde Antalyaspor'un hak ettiği yerde ligi bitireceklerini ifade eden Çapa, "İlerleyen dönemlerde oyun grubunu tanıdıkça belki bir sistem değişikliğine gidebiliriz ama bunun için birbirimizi iyi tanımamız, sabırlı olmamız gerekiyor" dedi.
Çapa, takımda Şampiyonlar Ligi'ni görmüş, şampiyonluklar kovalamış çok değerli isimlerin yer aldığını belirterek, "Öncelikle yaptığımız analizlerde önlem almamız gereken konular gördük. Taraftardan istediğimiz, fazla isimlere takılmadan, Antalyaspor'a takılmalarıdır. Onlara geriye kalan haftalarda coşkulu maçlar izleterek, ligi en iyi şekilde kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...