Tgrt Haber
29 Haziran 2021 16:47

Çaykur Rizespor Cemali Sertel'i kiraladı

Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir FK’den Cemali Sertel'i kiralık olarak transfer etti.

Çaykur Rizespor Cemali Sertel'i kiraladı
Cemali Serter,Çaykur Rizespor,Başakşehir

Çaykur Rizespor, 21 yaşındaki Cemali Sertel'in 1 yıllığına kiralık olarak transferi için İstanbul Başakşehir FK ile anlaşma sağladı.

Çaykur DİDİ Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, "Hocamızdan sonra kulübümüze uzun yıllar hizmet edeceğini düşündüğümüz bir kardeşimizi kadromuza katıyoruz. Kendisi oynadığı Ümit Milli Takım'ın da değerli bir futbolcusu. Pozisyon itibariyle bize de katkılar sunacağını düşünüyoruz" dedi.

Cemali Sertel ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle Rizespor'a çok teşekkür etmek istiyorum. Transfer sürecimin başından sonuna kadar ne kadar istekli olduklarını bana hissettirdiler. Burada olduğum için çok mutluyum. Kiralık olsam da fark etmez forma savaşında her zaman var olacağım. Herkesin bir hedefi var. Benim de hedefim burada kendimi kanıtlayıp A Milli Takım'da yer almak" şeklinde konuştu.

CEMALİ SERTEL KİMDİR?

6 Ocak 2000 Hatay doğumlu Cemali Sertel, 1.86 boyunda ve sol bek mevkisinde görev yapıyor. Sol ayağını iyi kullanan genç futbolcu Türkiye U21 takımıyla 8 maça çıktı. Başakşehir ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu geçtiğimiz sezonu Rizespor'da kiralık olarak geçirdi. Bu dönemde 12'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 15 maça çıktı. Gol ve asist üretemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...