Tgrt Haber
02 Temmuz 2022 19:28 - Güncelleme : 02 Temmuz 2022 20:28

Cenk Tosun yuvaya döndü: Milli futbolcu resmen Beşiktaş'ta

Son dakika haberi: Beşiktaş, Everton ile sözleşmesi sonra eren eski futbolcusu Cenk Tosun'u bonservissiz olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Cenk Tosun yuvaya döndü: Milli futbolcu resmen Beşiktaş'ta
Cenk Tosun,Beşiktaş,transfer

Beşiktaş, Gedson Fernandes ve Romain Saiss transferlerinin ardından eski golcüsü Cenk Tosun'u da kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabından Cenk Tosun ile ilgili bir paylaşım yapıldı. "Biz ayrılamayız. Yuvana hoş geldin Tosun Paşa" ifadelerinin yer aldığı paylaşımda Cenk Tosun'un, Beşiktaş'ın yeni sezon formalarını giydiği bir videoya da yer verildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1543264042709549057

Beşiktaş'ın 2014-2015 sezonunda Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton'a transfer olmuştu. Burada sakatlığın da etkisiyle bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Tosun, 2020/2021 sezonunun 2. yarısında kiralık olarak yeniden Beşiktaş'ta forma giymiş, ancak yaşadığı sakatlık sonrası Everton'a geri dönmüştü.

CENK TOSUN'DAN AÇIKLAMA

Transferin açıklanmasından sonra Cenk Tosun da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tosun şu ifadeleri kullandı:

"Sana geldiğim ilk günü hatırlıyorum. Tüm hayatını birkaç hayal üzerine adayan, yapılmaz denilenleri her defasında yapmak için uğraşan, tek gayesi başarılı olmak isteyen o adam yine sana geldi. Beni ben yapan camiaya yani yuvama geldim.

Yaşadığım 3 şampiyonluk, binlerce anı, yüzlerce gol ve milyonlarca güzel fotoğraf karesi. Attığım gollerden sonra evimizde Tosun Paşa müziğinin çalmasıyla herkesin bir ağızdan ismimi haykırması...

Şimdi yeniden ilk günkü heyecanımla, daha büyük bir hırsla geliyorum. Unutmamalı, bir gün herkes evine döner."

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...