Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 06:50 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 07:59

Cenk Tosun yuvasına döndü: Kazanacağı ücret belli oldu

Beşiktaş transfer haberi: Transfer dönemindeki ilk hamlelerini Romain Saiss ve Gedson Fernandes ile yapan Beşiktaş, forvet hattında için de yoğun şekilde çalışıyor... Wout Weghorst için gün sayan siyah-beyazlılar, eski futbolcusu Cenk Tosun'da da mutlu sona ulaştı. Milli futbolcunun Beşiktaş'tan kazanacağı ücret de belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Cenk Tosun yuvasına döndü: Kazanacağı ücret belli oldu
Cenk Tosun,Beşiktaş,transfer

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, şu ana kadar Gedson Fernandes ve Romain Saiss transferlerini resmen açıkladı ve gözler forvet transferine çevrildi.

Siyah-beyazlılar, Weghorst transferinde sona yaklaşırken bir iyi haber de Cenk Tosun'dan geldi.

CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'TA!

Takvim'in haberine göre; Cenk Tosun Beşiktaş'ta... Siyah-beyazlılar yaklaşık 2 aydır görüşmelerde bulunduğu eski yıldızıyla kesin olarak anlaştı.

Dün yapılan son görüşmede tarafların 2+1 yıllık sözleşmede el sıkıştığı öğrenildi. Cenk Tosun'a 1.5 milyon Euro garanti ücret verilmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın bugün transferi resmi olarak açıklayacağı ifade ediliyor.

Teknik direktör Valerien Ismael'in milli futbolcuyu forvetin yanı sıra kanatlarda kullanmayı düşündüğü ve bu nedenle transferi çok istediği öğrenildi.

Everton'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcunun ardından Wout Weghorst transferinin de resmiyete dökülmesi bekleniyor.

SAKATLIKLARDAN KURTULAMADI

2014 yılında Gaziantepspor'dan siyah-beyazlı takıma transfer olan Cenk Tosun 2018 yılında 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olarak rekor kırmıştı. İngiltere'de aradığı bulamayan ve ağır bir sakatlık yaşayan milli futbolcu 2020-21 sezonunun devre arasında kiralık olarak Beşiktaş'a dönmüştü.

Ancak Erzurumspor deplasmanında bu kez de dizinden sakatlanan Cenk Tosun geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 1 maçta görev yapabildi.

Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 145 maçta görev yapan Cenk Tosun 67 gol atarken 14 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...