Tgrt Haber
20 Mart 2023 18:49 - Güncelleme : 20 Mart 2023 18:54

Cenk Tosun'dan dev imza: Maaşı 3 kat artacak!

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun'un sözleşmesindeki opsiyon maddesinin aktif olmasına 1 gol kaldı. Yıldız oyuncunun sözleşmesi uzadığında maaşı da 3 kat artacak.

Cenk Tosun'dan dev imza: Maaşı 3 kat artacak!
Beşiktaş,Cenk Tosun

Beşiktaş sezon başında Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan opsiyonun aktif olması için bu sezon penaltısız 15 gole katkı yapması gerekiyor.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve 3-1 kazanılan İstanbulspor maçında Cenk Tosun 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

31 yaşındaki golcü penaltısız skor katkısında 11 gol, 4 asiste ulaştı. Yıldız oyuncunun bir gol katkısı yapması halinde sözleşme otomatik uzayacak. Ancak Beşiktaş yönetimi opsiyonun gerçekleşmesini beklemeyecek.

MAAŞI ZAMLANACAK

Fanatik'in haberine göre; Yönetim, Cenk Tosun ile milli arada sözleşme yenileyecek ve Fenerbahçe derbisi öncesi milli oyuncuya moral verecek. Bu sezon Beşiktaş'ta 550 bin Euro kazanan deneyimli golcünün maaşı da zamlanacak.

Cenk Tosun'un maaşı 1 milyon 500 bine yükselecek ve sözleşmedeki bonuslar aktif hale gelecek.

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazandı. Yıldız oyuncu siyah beyazlılarda 172 maça çıkarken, 80 gol atıp 17 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...