Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2014 17:56

Chahechouhe'dan transfer açıklaması

Sivassporlu Aatif Chahechouhe, Fransa Ligi takımlarından Marsilya'ya transfer olacağı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Chahechouhe'dan transfer açıklaması
Aatif Chahechouhe, Sivasspor, marsilya, Sivasspor haberleri, Sivasspor,

Spor Toto Süper Lig'de gol krallığını en güçlü adaylarından SivassporluAatif Chahechouhe, hakkında çıkan Marsilya iddialarını açıklık getirdi ve bu iddiaları yalanladı. Marsilya ile bir görüşmesinin olmadığını söyleyen Faslı yıldız, "Marsilya ile hiç bir temasımız olmadı. Bir kaç hafta önce Sivasspor ile sözleşme yeniledik ve burada olmaktan çok mutluyum. Takımım için her şeyi vermeye hazırım" ifadelerini kullandı. Ara transfer döneminde Katar'dan teklif geldiğini ama bu teklifi kabul etmediğini de itiraf eden Aatif Chahechouhe, "Bir oyuncu olarak amacım tabiki büyük bir kulübün formasını giymek. Para benim için çok önemli değil. Eğer paraya çok değer verseydim 3 ay önce Katar'dan gelen büyük teklifi kabul ederdim" diyerek sözkerini noktaladı. Geçen sezonun başında 800 bin euro bonservis bedeliyle Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımından Sivasspor'a transfer olan Chahechouhe, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 32 maçta forma giydi ve 13 kez gol sevinci yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...