Tgrt Haber
09 Kasım 2021 19:13

Chelsea, Attila Szalai transferini bitiriyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertlilerin Macar savunmacısı Attila Szalai, Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla İngiltere Premier Lig devi Chelsea'ye transfer olmaya hazırlanıyor. Szalai transferi için yazılan haberde, Premier Lig devinin ödeyeceği rakam ve Macar yıldızın sözleşme detayları da aktarıldı.

Chelsea, Attila Szalai transferini bitiriyor!
Fenerbahçe,Attila Szalai,Chelsea

Fenerbahçe'de başarılı savunmacı Attila Szalai ile yollar ayrılır. Sarı-lacivertlilerin genç stoperi, hem milli takım bazında hem kulüp takımında oynadığı futbolla uzun süredir büyük bir beğeni topluyordu. Szalai için bir süredir Avrupa'da çeşitli transfer spekülasyonları çıkarken, bunlardan en ciddi olanı ise Şampiyon Ligi şampiyonu Chelsea olmuştu.

Chelsea yöneticilerinin Fenerbahçe ile Szalai için masaya oturduğu bilinirken, transferin bitme aşamasına geldiği ifade edildi.

20 MİLYON EURO...

Fenerbahçe'nin Attila Szalai için Chelsea'den 20 milyon euro bonservis alacağı aktarılırken, yıldız ismin sözleşme detayları da belli oldu. Buna göre Attila Szalai, Chelsea ile toplamda 6 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 4 milyon euro maaş alacak.

Attila Szalai, bu sezon toplamda 18 maça çıkarkan 1477 dakika sahada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...