Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 08:19 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 08:47

Cimbom'a Belçika çileği: Eden Hazard harekatı başlıyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılılar yıldız transferine doymuyor... Mertens ve Torreira'nın ardından yıldız bir ismi daha gündemine alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir çilek daha kadroya katabilir. Son olarak Real Madrid forması giyen Eden Hazard'ı gündemine alan Cimbom'da vatandaşı Mertens transfere el attı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Cimbom'a Belçika çileği: Eden Hazard harekatı başlıyor!
,Eden Hazard,transfer,Galatasaray

Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi önemli yıldızları kadrosuna katarak Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiren Galatasaray transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon şampiyonluk için kesenin ağzını açan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, Eden Hazard'ı alarak dünya çapında ses getirmeyi hedefliyor.

Menajerler son olarak Real Madrid'in gözden çıkardığı Belçikalı hücumcuyu Galatasaray'a önerdi. Maliyet araştırması yapan sarı-kırmızılılar ortaya çıkacak rakamlara göre İspanyol ekibin kapısını çalacak.

Fotomaç'ın haberine göre; Belçikalı futbolcularla çok yakın bağları olan bir Türk menajerin, Real Madrid'in iknasının çok kolay olduğunu, sarı-kırmızılı kulübün, Eden Hazard'ın maaşının ne kadarını ödeyebileceğinin bu operasyonun gerçekleşmesi için kritik anlam taşıyacağını anlattı.

TRANSFERDE MERTENS DEVREYE GİRECEK

Galatasaray transferde Mertens'i devreye sokmak istiyor. Hazard'ın iknası için Belçika Milli Takımı'ndan arkadaşı Mertens'in devreye alınması planlanıyor.

2019'da 115 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Hazard'dan bir türlü istediği verimi alamayan Real Madrid, sürekli kiraladığı Hazard'a yeni bir takım arayışında... Ancak yıllık maaşı nedeniyle Belçikalı oyuncuya talip çıkmıyordu.

CİMBOM MAAŞININ 4 MİLYON EURO'SUNU ÖDEMEK İSTİYOR

Galatasaray, Hazard'ın maaşının 4 milyon Euro'luk kısmını ödeyerek transferi bitirmek istiyor. Real Madrid'in Hazard'dan kurtulmak için bu teklifi kabul edebileceği belirtiliyor.

Kerem'in devre arasında ya da sezon sonunda gitme ihtimalini de göz önünde bulunduran yönetim, ortaya çıkacak rakamlara göre harekete geçecek.

Geçen sezon sadece 18 maçta 712 dakika forma giyen Belçikalı oyuncu sadece 1 asist yapmıştı. Belçikalı yıldız, kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

La Liga'nın ilk haftasında Almeria maçında 32 dakika sahada kalan Hazard bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...