Tgrt Haber
15 Kasım 2021 18:43

Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası! İtalyanlar duyurdu...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve lider Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. İtalya Serie A'da Lazio forması giyen ve gösterdiği performansla gözden çıkarılan Vedat Muriqi Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Bu gelişmenin ardından bir iddia da İtalya'dan geldi. İddiaya göre; Vedat Muriqi'yi Galatasaray'ın da istediği belirtildi.

Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası! İtalyanlar duyurdu...
Fenerbahçe,Lazio,Vedat Muriqi

Fenerbahçe'den iyi bir transfer bedeli ile Lazio'ya transfer olan beklenen performansı gösteremeyen Vedat Muriqi, gözden çıkarıldı. Ocak ayında Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Veda Muriqi, Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Bu gelişmenin ardından İtalya'dan bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan basını Tuttomercato'nun haberine göre; 27 yaşındaki golcü Muriqi'yi Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'ın da kiralık olarak istediği iddia edildi. Avrupa'da istediğini bulamayan Muriqi'nin yakın bir zamanda Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Vedat Muriqi Fenerbahçe kariyerinde 36 karşılaşmada forma giymiş, bu maçlarda 17 gol, 7 asiste imza atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...